Sunday, May 28, 2023

Exclusiv. Horoscopul cuvintelor. Cuvântul săptămânii, care va face adevărate minuni în viața ta dacă lucrezi cu el, este…

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Recomandare:

Horoscopul cuvintelor. Pentru fiecare dintre noi există un cuvânt cu care putem lucra pentru a ne aduce adevărate minuni în această săptămână. Care este cuvântul cheie al tău, al meu, al nostru, în cele ce urmează.

Cuvântul nostru comun sunt de fapt trei cuvinte: calea, adevărul și viața. În sensul biblic, mesajul ne-a fost transmis de Domnul Iisus, care a vrut să ne spună că alegând calea credinței vom descoperi adevărul, trăim în adevăr și vom avea viață. Iar viața pe care o vom trăi în concordanță cu binele universal va fi una minunată, plină de împlinire, sănătate, pace și bucurie.

Berbec și Taur

Berbecascultă. Trebuie să asculți glasul interior dar pentru aceasta ai nevoie de liniște. Petrece timp prețios tu cu tine. Bucură-te de o plimbare în natură, în parc, sau pur și simplu privește cerul.

Răspunsul este în interiorul tău și nicidecum în afara ta. Iar acesta îl vei afla doar în liniște profundă. Ești un mesager și co-creator al lumii de mâine. Ai încredrere în tine, tu poți!

Taur: înainte. Mergi înainte. Nu te uita nici în stânga și nici în dreapta, mergi mai departe pe drumul ales, cu încredere și optimism. Tu, prin natura ta, vezi partea plină a paharului și nu îți va fi greu să accepți ceea ce nu poți schimba.

Nu te opri din drum la oamenii care nu îți vor binele și te invidiază, lasă-i pe marginea drumului, iar tu doar mergi, mergi înainte! Tot răul rămâne în spate iar lumina și fericirea te așteaptă și este chiar în fața ta. Mult a fost și puțin a rămas!

Gemeni și Rac

Gemeni: încercare. Vremea testelor pentru tine nu s-a încheiat. Urmează încă o încercare în viața ta și depinde de tine să reușești sau nu și de această dată. Dacă dai dovadă de înțelepciune vei reuși. Elimină ego și acceptă divinul.

Rac: Din punct de vedere spiritual ești la stadiu de grădiniță. Ai credință în Dumnezeu, dar nu știi cum să o aplici în viața de zi cu zi. Una arăți lumii și alta ești în interior. Echilibru este cuvântul tău. Doar în mod echilibrat, viața va fi minunată, altfel vei avea piedici, multe piedici.

Leu și Fecioară

Leu: elimină. Este timpul să elimini gândurile negative, să critici și să judeci. Nu acesta este rolul tău în viață. Te-ai abătut de la cale, concentrat pe a conduce viața altora și ai uitat de tine însuți/însăți.

Întoarce-te la tine, privește în interiorul tău ascuns și elimină buruienile care au crescut între florile sufletului. Primul pas este mai greu, al doilea vine de la sine.

Fecioară: căutare. Tu încă mai cauți fericirea și nu știi că aceasta există atâta timp cât gândurile tale sunt aliniate cu binele universal. Gândurile bine atrag rezultate bune, așa cum cele rele duc la eșec. Caută în jurul tău fericirea pentru că ea există doar că tu nu o vezi din cauza unor gânduri ce te macină.

Balanța și Scorpionul

Balanța: oprește-te! Este timpul să te oprești din agitația vieții. Oriunde ai fi acum, oprește-te. Ești într-un vârtej, atras ca un magnet de lucruri și oameni care nu aduc bine sufletului tău. Închide ochii preț de o clipă și vezi cu ochii minții o apă curgătoare, un râu, Oceanul sau Marea învolburată. Ideile vor veni, ulterior, ca din senin.

Scorpionul: încredere. Tu ai probleme cu încrederea. Indiferent cine va fi lângă tine în această viață, acasă sau la serviciu, trebuie să accepte neîncrederea ta.

Loviturile vieții, din copilărie și până acum, au sădit profund în interiorul tău lipsa de înceredere. Rădăcinile sunt prea adânci pentru a putea fi scoase. Cine te iubește nu te schimbă, ci te acceptă așa cum ești, cu încredere sau fără.

Săgetător și Capricorn

Săgetător: energie. După vacanță ești plin(ă) de energie. Simți că poți muta și munșii din loc. Ideile curg asemeni unui izvor nesfârșit. Doar că atenție, ar fi bine să pui în practică doar soluția care va aduce bine ție și celor din jurul tău, cunoscuți sau necunoscuți. Nu îți epuiza energia fără ca la baza acțiunii tale să se afle echilibru. Analizează, vizualizează și reușita devine modul tău de viață!

Capricorn: agale. Iată așa, încet, încet, agale, pornești la drum. Viața își reia cursul firesc și mergi mai departe pe drumul tău. Nu te grăbești nicăieri, cărarea este dreaptă, nu există intersecție de drumuri. Așa că de ce să te grăbești când poți să mergi agale și tot acolo să ajungi, mai devreme sau mai târziu.

Vărsător și Pești

Vărsător: credință. Trebuie să crezi în ceva precum Univers, Divinitate, Dumnezeu. Fără credință, nimic nu este posibil. Iar credința trebuie să fie în tine. Ești începător în ceea ce privește tainele matematice ale credinței.

Și aceasta deoarece la baza vieții noastre pământene se află o analiză logică matematică, greu de descifrat pentru mintea umană. Ai credință și reușita în viața ta vine de la sine. Nu te costă nimic să încerci!

Pești: greșeală. Totul se va alinia spre binele tău atunci când îți vei înțelege propria greșeală. Și undeva greșești în planul vieții, dară fără voia și dorința ta, premeditată. Dacă ai făcut o greșeală, ai judecat în mod grești pe cineva, cu siguranță că aceasta se va repeta. Până nu îți înțelegi greșeala, o vei repeta într-un cerc permanent, nesfârșit, infinit. Odată eliminată, va fi numai bine!

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img