Sunday, May 28, 2023

Horoscopul cuvintelor. Care este cuvântul potrivit, cheia de la poarta împlinirii, pentru fiecare zodie. Exclusiv

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Recomandare:

Dacă lucrăm cu un anumit cuvânt, potrivit, pentru fiecare dintre noi, ușa împlnirii se va deschide. Cuvântul potrivit este cheia.

Berbec și Taur

Berbecul trebuie să lucreze cu echilibrul. Împlinirea vine pe fondul echilibrului interior și exterior. Așadar cuvântul tău dragă Berbec este echilibru.

Cum îți dai seama că există echilibru în viața ta? Este ca și cum ai gusta din mâncarea preparată de tine, nici sărată, nici piperată. Așa cum condimentele sunt echilibrate, la fel și viața ta trebuie să fie, pentru reușită și succes.

Taurul trebuie să vadă. Cuvântul tău este de fapt verbul: a vedea. Ar fi bine să vezi cu ochii minții. Caută să vezi ceea ce nu vezi.

Ce trebuie să faci? Pătrunde în subconștient și scoate la suprafață fricile și resentimentele care stau acolo depozitate, ascunse de propii tăi ochi.

Aruncă-le la un coș imaginativ de gunoi. Acolo estre locul tău și lasă loc astfel la împlinirea care se grăbește să intre în viața ta pe căi nebănuite.

Gemeni și Rac

Gemeni: renunțare. Învață să renunți la dualitate. Este timpul să alegi un drum și sp mergi doar pe el. Ești asemeni unui pendul, când o iei în stânga, când în dreapta. Când vrei una, când vrei alta.

Soluția? Gata! Este timpul să faci alegerea unui singur drum, acela drept, fără scurtături și fără ocolișuri. Imedia ce ajung la renunțare, oricare ar fi ea, împlnirea devine realitate cotidiană.

Rac: mergi înainte. Uneori, nimeni nu știe, dar tu te oprești din drum și privești înapoi. Lasă trecutul acolo unde îi este numele, în trecut. Trecutul te-a epuizat, dar de fapt nu trecutul ci analiza acestuia.

Nu trece o zi fără să te gândești că ai fi putut să faci altfel, alte alegeri, mai bune, poate. Dar nu știi. Și ce nu știi?

Putea fi mai rău sau mai bine, deja nu mai contează, nimeni nu se mai gândește la aceasta decât tu. Când vei renuța să privești în urmă va fi bine, numai împlinire și armonie în viața ta.

Leu și Fecioară

Leu: relaxare. Chiar dacă este zi de lucru, ai face foarte bine să te oprești măcar cinci minute și să te relaxezi. Pentru că da, relaxarea este cuvântul tău. Relaxarea este meditația ta.

Relaxare? Da, exact prin relaxare îți vei încărca bateriile și vei putea face pași înainte. Odată activitate repornită, împlinirea îți este asigurată. Așa că indiferent ce crezi și ce faci, oprește-te și nu vei regreta!

Fecioară: ritm alert. Ai nevoie de un ritm mai alert. Până acum ai merg agale. mergi un pic mai repede și vei realiza că viața este frumoasă și îți aduce multe daruri minunate dacă nu stai prea mult pe gânduri.

Ce trebuie să faci pentru împlinire?

Ai curaj, arată și celorlalți cp tu poți. Dacă vrei, da, poți. Mărește pasul altfel ceilalți te prind din urmă și împlinirea va fi tot acolo unde îți este și pasul!

Balanța și Scorpionul

Balanța: oglinda. La propriu, ia o oglindă și privește în ea. Îți place ceea ce vezi dar în spatele a ceea ce vezi ce crezi tu că este? Cuvântul tău este oglinda.

Privește în oglinda propriului tău suflet și vei vedea acolo adevăruri care te vor lua prin suprindere.

Până nu vei privi în această oglindă, împlinire pe care o dorești din profunzimea inimii mai așteaptă.

Ce ar fi bine să știi? Că aceasta este undeva pe drum, nu uita. Iar pentru ca ea să devină realitate, oglinda va ajuta!

Scorpionul: încăpățânare. Elimină credințe erononate. Știi care sunt acestea? Cu siguranță, nu. Mentalitatea, îndoctrinarea, faptul că ai fost ca un burete care a absorbit și binele și răul, s-au adunat și au creat o piramidă ce te duce în jos și nicidecum spre culmile ei.

Să renunți dar cum dacă nu știi alt mod de viață?

Odată ce elimini încăpățânarea, bucuria din suflet va fi activată și vei ajunge la împlinirea dorită. Ți-a adus ceva bun vreodată încăpățânarea? Statistic vorbind nu dar până la urmă alegerea este a ta.

Săgetător și Capricorn

Săgetător: încredere. este greu să ai încredere, aproape imposibil. Rădăcinea neîncrederii este în trecut, încă din copilărie. Scoate această săgeată, metaforic vorbind, din sufletul tău.

Cine te iubește?

Ai încredere. Dumnezeu te iubește și și-a trimis oameni frumoși întotdeauna, care să te ajute, să te susțină și să ăți asigure împlinirea pentru care te-ai născut în acestă viață.î

Mergi cu încredere și optimism înainte! Bucuria este chair în fața ta!

Capricorn: prietenie. Ești omul potrivit la locul potrivit. Ești prietenul pe care oricine se poate baza, la nevoie. Oferi stabilitate și siguranță. Iar veselia ta este molipsitoare.

Sufletul tău, cum arată el acum?

Puțini oameni îți cunoscut cu adevărat sufletul deoarece acesta este camuflat sub masca unui personaj plin de zâmbete și fericire.

Ok, important este că atunci când ești un prieten bun și împlinirea își va face drum intrând pe ușa principală în viața ta.

Vărsător și Pești

Vărsător: creator. Ești un creator înăscut. Creația este menirea ta. Ea va curge precum un izvor nesfârșit dacă petreci mai mult timp în natură.

Prezența lângă o apă ar fi cea mai potrivită.

De unde pot veni ideile? Din natură vin ideile. Și nu vei duce lipsă de ele. Și mai mult decât atât nu vei cunoaște lipsurile vieții dacă mergi pe planul tău, al sufletului, cu credință, optimism și încredere. Creația este cea care asigură și împlinirea.

Pești: muncă. Prin multă muncă vei atinge și rezultatele. Munca este șansa ta de reușită.

Munca este cea care aduce împlinirea mult visată. Știi să faci pauze multe și dese, cheia numeroaselor succese, dar munca rămâne pe prinul loc.

Ce ar trebui să știi? Este bine că știi când să muncești și când să te oprești. Conștiința muncii aduce și împlinirea necesară în propria ta viață.

Foto (deschidere): cum se scrie.ro

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img