Thursday, June 1, 2023

Horoscopul cuvintelor. Care este cuvântul cheie la ușa împlinirii în această săptămână. Exclusiv

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Recomandare:

Cuvintele au putere. Cele bune duc la rezultate bune, așa că doar pe acestea trebuie să le folosim, indiferent de durerea din suflet provocată de inevitabilele experiențe ale vieții.

Fiecare zodie are un cuvânt care dacă este permenent în gândul nostru va fi cheia de la poarta împlnirii pe care ne-o dorim, pentru noi înșine, dar și pentru cei dragi, desigur.

Și de această dată, cuvântul comun pentru toată lumea este credința. Fără credință în suflet nimic nu este posibil și vom afla aceasta, mai devreme sau mai târziu.

Horoscopul cuvintelor. Exclusiv

Berbec: pace în suflet. Dacă vei avea pace în suflet, toate visele tale vor deveni realitate. Liniștea din interiorul tău se va exterioriza și vei radia ca soarele de pe cer. Cu credință, totul este posibil, nu uita! Deci cuvântul tău este PACE. Meditația, muzica, un film relaxant, o plimbare în mijlocul naturii, orice ai alege va fi spre binele tău. Inspirația este cu tine și vei simți ce trebuie să faci. Pentru a primi mesajul potrivit de la Univers trebuie să fie liniște și pace în interiorul tău!

TAUR ȘI GEMENI

Taur: apreciere. Apreciază munca pe care o faci, manifestă apreciere începând cu propria persoană. Echilibrul tu cu ceilalți îl vei vedea în curând. Mult a fost și puțin a rămas. Cheia împlinirii tale și cuvântul tău este APRECIEREA. Imediat ce vei vedea binecuvântările din viața ta, ele se vor înmulți ca din senin. Trebuie să crezi și credința ta te va ajuta!

Gemeni: elimină ego și lasă loc Divinului. Mult timp ai balanțat între ego și divin. Cuvântul tău este ELIMINĂ! Începe cu curățenia din propriul tău suflet. Universul ți-a dat o șansă să trăiești în armonie tu cu tine însuți și cu ceilalți. Dar fără a elimina ego-ul prea plin din interiorul tău, nu vei reuși. Și încă ceva: iartă. Iertarea te va ajuta!

RAC, LEU ȘI FECIOARĂ

Rac: împlinire. Caută împlinirea în interior și nicidecum în exterior. Privești prea mult spre ceilalți oameni și ai uitat să vezi în profunzimea sufletului tău ascuns de ceilalți dar și de tine însuți. Vei cunoaște împlinirea în exterior când o vei simți mai întâi în interior. Cuvântul tău este ÎMPLNIRE, deci ea există, trebuie doar să o vezi!

Leu: trebuie să vezi. Cuvântul tău este un verb și acesta este A VEDEA. până nu vezi partea plină a paharului și nicidecum pe cea goală, până nu înțelegi că viața este simplă și trebuie lăsată să curgă, vei avea piedici sub diferite forme, dar nu despre ele vom vorbi aici. Caută să vezi ceea ce nu vezi, acesta este mesajul tău de la Univers.

Fecioară: bumerangul se întoarce. De fapt cuvântul tău este ÎNTOARCERE. Dacă știi că ai aruncat bumerangul cu cuvinte grele unor suflete bune, să ști că acestea se vor întoarce acum la tine. Cere iertare oamenilor față de care ai greșit, în gând, dacă nu poți să o faci în realitate. Altfel, nu poți merge înainte și te vei întoarce mereu acolo de unde ai plecat.

BALANȚA ȘI SCORPIONUL

Balanță: întrebare. Ai o întrebare fără răspuns. Deci cuvântul tău este ÎNTREBARE. De ce nu ai atins fericirea mult dorită? Răspunsul este în tine și nicidecum în afara ta. Acele schimbări bruște pe care le-ai făcut în viață nu ți-au adus fericirea și oare de ce? Vei afla răspunsul într-o zi. Continuă să pui aceeași întrebare: de ce …

Scorpion: analiză. Corect, timpul analizei nu s-a încheiat. ANALIZEAZĂ, acesta este cuvântul tău. La tine ecuația este simplă, trebuie să accepți în primul rând propria greșeală, să o conștientizezi, să nu cauți vinovatul sau vinovații. Nimeni nu spune că nu au existat și cauze exterioare dar fondul interior creează întotdeauna contextul. Iar rădăcina tristeții, la tine, este foarte adâncă. Caută să vezi cu alți ochi ceea ce te deranjează, aceasta este prima măsură pe care trebuie să o iei, în prezent, prin analiză.

SĂGETĂTOR ȘI CAPRICORN

Săgetător: copilărie. Este timpul să te joci. Întoarce-te în copilărie, cu gândul dar și prin acțiunile tale. Munca pe care o faci dacă adaugi condimentul joacă, reușita îți este asigurată. Cuvântul tău este COPILĂRIE. Pasiunea se află acolo în copilărie. Accesează amintirile frumoase ale copilăriei și împlinirea profesională îți este pe deplin asigurată. Ce face un copi? Iubește sincer, pur și se joacă. Așa să faci și tu!

Capricorn: încrâncenare. Dacă ai elimina încrâncenarea îți va fi mult mai bine. Ești ancorat puternic în trecut. Trecutul a trecut și este acolo unde îi este și numele, adică în trecut. Trecutul a trecut și nimeni nu îl mai poate întoarce. Elimină vinovăția, este o vibrație joasă și te trage în jos. Abia când elimini încrîncenarea, rezultate miraculoase vor apărea ca din senin. Deci cuvântul tău este ÎNCRÂNCENARE. Elimin-o!

VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI

Vărsător: creator visător. Ești un creator. Iar visarea te ajută în procesul creației. Cuvântul tău este CREATOR. Puterea creatoare este în tine. Eliberază mintea de prea plin. Multe gânduri, prea multe. Elimină-le. Imaginează-ți că mergi pe planțație. Ai multe flori și între ele cresc buruieni. Buruienile sunt gândurile negative, care te trag în jos. Rupe-le din rădăcină și florile cor continua să crească, în bucuria soarelul din aceste zile!

Pești: dualitate și alegere. Din doi alegi unul. Din două drumuri, doar unul este bun. Din două servicii, doar unul este adevărat. Din două planuri, doar unul merge. Ceva te trage în jos. Exact aceasta este: dualitatea. Când vei face o ALEGERE, pentru că acesta este cuvântul tău, asigură-te că alegerea este potrivită!

Concluzie

O săptămână minunată să aveți, cu credință în suflet, că va fi bine. Fericirea ne este asigurată de Univers dacă în sufletul noastru este liniște, pace și iubire. 

Ce este în interior se va proiecta în exterior, așa că haideți să alegem cele mai potrivite cuvinte, bune și frumoase, și să lucrăm cu ele. Pentru că acestea reprezintă cheia la poarta împlinirii în viață!

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img