Tuesday, June 6, 2023

Harry și Meghan vor fi invitați oficial la Încoronarea Regelui Charles

Lista invitaților cuprinde cel puțin două mii de nume

Recomandare:

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi invitați la încoronarea regelui Carol al III-lea, în luna mai, a fost dezvăluit.

A fost dezvăluit vineri, 10 februarie, târziu, că prințul Harry și Meghan Markle se află pe lista de invitați și vor fi invitați la încoronarea regelui Carol al III-lea în luna mai, potrivit unui raport exclusiv al express.co.uk.

“Sunt pe listă și planificarea este în plină desfășurare pentru a ne asigura că procedurile se vor desfășura cât mai bine posibil – fără nicio dramă”, a declarat o sursă pentru publicația de știri.

După ce Harry a dezvăluit secrete ale Familiei Regale în recenta sa carte de memorii “Spare”, care s-a vândut cel mai bine, au existat îndoieli cu privire la faptul că tatăl său îl va invita la evenimentul masiv care va avea loc peste câteva luni.

Apariția ducelui și a ducesei de Sussex ar putea umbri ocazia, a fost sugerat de mulți.

Se presupune că aranjarea locurilor în Westminster Abbey se face într-un mod atât de precis încât Harry și fratele său William nu vor fi văzuți împreună.

Lista finală a invitaților ar urma să includă aproximativ 2.000 de nume și ar trebui să fie confirmată în următoarele săptămâni, a explicat sursa. Membrii familiei regale naționale și străine vor fi, bineînțeles, pe listă, alături de lideri mondiali și demnitari străini.

Oficialii palatului vor finaliza lista după consultări strânse cu Ministerul de Externe și cu No10 Downing Street, a declarat sursa, pentru media externă.

Rămâne de văzut dacă soții Sussex vor accepta invitația, dar nu vor putea să amâne prea mult, deoarece se crede că toți invitații trebuie să confirme participarea până la începutul lunii aprilie.

Concluzie. Dincolo de controversele cărții Prințului Harry, ”Rezerva”, Regele Charles este tată înainte de toate și dă dovadă de înțelegere și înțelepciune, așa că vrea toată falilia reunită la momentul unic din viața țui și anume ”încoronarea”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img