Sunday, May 28, 2023

Guinness World, două recorduri în cazul unor tripleți

Recomandare:

Tripleții din Bristol au stabilit două recorduri Guinness World Records. Tripleții din Bristol, Rubi-Rose, Payton Jane și Porscha-Mae Hopkins, s-au născut prematur, la 22 de săptămâni, în februarie 2021.

Două recorduri mondiale Guinness World

Ele au primit două recorduri mondiale Guinness World Records; primul este pentru cea mai ușoară greutate totală pentru tripleți (au cântărit 1.284 g (2llb și 13oz), iar celălalt record mondial este pentru că sunt cei mai mulți tripleți prematuri înregistrați vreodată.

Rubi-Rose a fost prima născută la ora 10.21 și a cântărit doar 467 g (1lb). Două ore mai târziu s-au născut Payton Jane și Porscha- Mae, cântărind 402g (0,89 lbs) și 415 (0,91 lbs).

Tripleții au cu toții paralizie cerebrală. Rubi-Rose este cea mai puțin afectată, în timp ce Payton Jane și Porscha-Mae trebuie să fie hrănite cu tuburi și au probleme de mobilitate.

Mama, Michaela White, în vârstă de 32 de ani, a declarat că ea și partenerul ei, Jason Hopkins, în vârstă de 36 de ani, au considerat că și creșterea tripleților este “stresantă”.

"Ziua nașterii a fost destul de traumatizantă". Ea a fost mutată de la spitalul St Michaels la Southmead, unde s-au născut tripleții.
Ea a povestit: "Nu am văzut pe niciunul dintre ei (tripleții) când s-au născut". 

Acest lucru se datorează faptului că au fost imediat puși de urgență în incubatoare. De asemenea, au fost înfășurați în ambalaje de polietilenă pentru a le regla temperatura și a imita uterul mamei.

Copiii au rămas în unitatea de terapie intensivă neonatală timp de 216 zile. Primele 72 de ore au fost cele mai critice.

Michaela White, citată de news.sky.com, a mărturisit că îngrijirea copiilor cu dizabilități este “foarte, foarte greu”.

"Poate fi destul de dificil pentru oricine are copii cu dizabilități, dar eu și partenerul meu, Jay, pur și simplu cedăm și facem ceea ce trebuie să facem pentru ei".

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img