Thursday, June 1, 2023

Ghici cine vine la Bucharest Tech Week? A fost membru al echipelor de comunicare ale lui Obama și Macron. Foto

Recomandare:

Iată că s-a anunțat și persoana cap de afiș pentru evenimentul cel mai așteptat al anului în tehnologie: Bucharest Tech Week. Iată despre cine este voba mai exact.

Celebrul antropolog digital Rahaf Harfoush, cel mai bine vândut autor care cercetează impactul tehnologiilor emergente asupra societății, va fi prezentă la cea de-a 7-a ediție a Bucharest Tech Week, în cadrul Innovation Summit, prima conferință de business care deschide săptămâna tehnologiei. 

Despre antropologul digital Rahaf Harfoush se știe că a fost membră a echipelor de comunicare ale lui Barack Obama și Emmanuel Macron.

Activitatea lui Rahaf Harfoush are ca scop înțelegerea schimbărilor ascunse de comportament la care suntem supuși ca urmare a evoluției permanente a infrastructurilor digitale globale.

Activ și interactiv: Innovation Summit

În sesiunea pe care o va susține în fața publicului prezent la Innovation Summit, în data de 22 mai, Thriving in Times of Disruptive Change, ea va aborda o temă de actualitate și anume obstacolele pe care le întâlnesc companiile în perioade de criză și despre cum se pot depăși acestea printr-un leadership de calitate.  

Cine este Rahaf Harfoush

Rahaf Harfoush este fondator și director executiv al Institutului de Cultură Digitală Red Thread, o rețea internațională formată din strategi, designeri, antropologi, cercetători, fotografi și producători, unde conduce o echipă de cercetători în explorarea implicațiilor primei culturi digitale globale asupra modului în care ne trăim viața. 

Rahaf Harfoush predă la Școala de Management și Inovație a instituției de învățământ superior Science Politique din Paris.  De asemenea, ea este și un autor de succes.

Până în prezent a scris trei cărți: prima ei carte, "Yes We Did: An Insider’s Look at How Social Media Built the Obama Brand" (O privire din interior asupra modului în care rețelele sociale au construit brandul Obama) prezintă experiențele ei din perioada în care a fost membră a echipei de digital media a lui Barack Obama, în timpul campaniei electorale din 2008 și prezintă efectul revoluționar al rețelelor de socializare asupra alegerilor.

Este și coautoare a cărții The Decoded Company: Know Your Talent Better Than You Know your Customers, menționată ca bestseller în celebrele cotidiene americane New York Times și USA Today și pentru care a primit premiul Gold Axiom la categoria Cea mai bună carte de Business Technology.

Cea de-a treia carte a ei, Hustle & Float: Reclaim Your Creativity in a World Obsessed with Work, a fost publicată în februarie 2019.

Rahaf a fost și membră a comisiei președintelui Franței, Emmanuel Macron, desfășurându-și activitatea în jurul impactului tehnologiei asupra democrației. 

Rahaf Harfoush a lucrat la celebra instituție Forumul Economic Mondial de la Geneva, ca director adjunct al programului Technology Pioneer.

Pe parcursul acestei activități, ea a contribuit inclusiv la identificarea unor startup-uri disruptive și inovatoare pe care le-a îndrumat în construirea unei strategii de business conforme cu vremurile și publicul țintit. 

Ea a fost numită Young Global Changer la Summit-ul G20 Think Tank și Young Global Shaper la World Economic Forum pentru leadership în cultură digitală și tehnologie. Iar Festivalul literar Hay a desemnat-o gânditor de top al viitorului.  

Mențiune: Informațiile au fost transmise redacției noastre de către PR Universum, reprezentantul media al evenimentului.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img