Tuesday, June 6, 2023

FOTO. Cifra zilei ne dezvăluie un mesaj și iată care este acesta. Exclusiv

Recomandare:

Continuăm să prezentăm exclusiv care este cifra zilei și semnificația ei. Mai mult decât atât acest număr ne transmite și un mesaj, pentru binele nostru suprem. Care este acesta, în cele ce urmează.

Oricum am aduna, cifra zilei este 5 (cinci). Este o cifră impară care ne pune la muncă, în sensul de a atinge echilibrul zilnic.

Numărul cinci este dedicat muncii și azi, după cum bine vedem, este o zi lucrătoare. Este o zi a energiei când vom vedea cum cresc roadele muncii noastre.

Cinci este un număr care cuprinde cifrele precedente, peste care am trecut cu brio. Reușita ne este asigurată acum, pentru că suntem pe drumul cel bun.

5 (cinci) este o cifră. El este un număr natural care urmează cifrei și numărului 4 și precede cifra și numărul 6. Cinci este singurul număr prim care se termină în 5, restul numerelor care se termină cu cifra 5 fiind divizibile cu 5.

Viața are la bază câțiva piloni, iar munca este unul dintre ei. Totodată cinci este numărul puterii personale. O imagine reprezentativă este cea de mai jos.

Totodată, 5 este cel care deși număr impar, iată că reușește să unească cinci elemente: lemn, foc, pământ, aer, apă.

Iar medicii pot vorbi despre cinci simțuri ale noastre: văzul, auzul, mirosul, gustul, atingerea. Este o zi a simțurilor bine dezvoltate.

Așa că putem să le folosim pe deplin deoarece ele ne vor asigura reușita în tot ceea ce ne-am propus.

Și să nu uităm că avem cinci degete la o mână, de exemplu…

Totul are o logică și aceasta aparține unui Creator, Univers, Dumnezeu sau oricum ați dori să îi spuneți. Dar totul în jurul nostru și în noi înșine este matematică și logică.

Primul care a demonstrat aceasta este irepetabilul Albert Einstein. Dar nu despre acest geniu vom vorbi astăzi...

Revenind la numărul nostru vom spune că este o cifră care reprezentă un pas spre împlinire deplină. Este o treaptă pe care o urcăm spre drumul unei vieți fericite.

Give me five! O mână caldă, o strângere de mână sau pur și simplu apreciere. O mână întinsă spre semenul nostru, aflat în nevoie. Un gest, iar gestul cât de mic, contează. 
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img