Saturday, June 3, 2023

Filmul ”The Crown” ar trebui să se încheie. S-a spus și motivul

S-a ajuns la sezonul șase și producătorii se gândesc să meargă mai departe

Recomandare:

Actrița Helena Bonham Carter, care a interpretat-o pe prințesa Margareta în sezoanele trei și patru din ”The Crown”, a declarat că este timpul să se pună capăt serialului, deoarece nu mai este o dramă istorică.

Revista Variety a citat-o pe Bonham Carter miercuri, 1 februarie 2023, care a declarat pentru The Guardian că cel de-al cincilea sezon al serialului l-a scos din trecut.

Cel de-al cincilea sezon acoperă evenimente din anii ’90, despre care ea a spus: ”Ar trebui să fiu atentă și aici, dar nu cred că ar trebui să continue, de fapt”.

Afirmând că este mândră de rolul ei în serial și că, deși i-a plăcut să facă serialul, acesta nu mai este o dramă de epocă.

Ea a spus:

”Când a început ‘The Crown’ era o dramă istorică, iar acum s-a prăbușit în prezent. Dar asta depinde de ei”.

Aceasta nu este prima dată când se află în conflict cu producătorii. În 2021, ea a spus că emisiunea ar trebui să fie însoțită de un avertisment că este ”o ficțiune istorică”.

Spectacolul a primit o reacție negativă din partea multor persoane din cadrul familiei regale și a celor apropiați, susținând opinia lui Bonham Carter că au “o responsabilitate morală” de a preciza că scenariul este o ficțiune.

Într-un podcast oficial pentru serial, Bonham Carter spune: “Este dramatizat. Mă simt foarte puternic, pentru că eu cred că avem o responsabilitate morală de a spune: Stați puțin, băieți, asta nu este… nu este o dramă-document, facem o dramă. Deci sunt două entități diferite”.

Dar producătorii au o altă părere, iar cel de-al șaselea sezon va aduce serialul la începutul anilor 2000 și va putea intra în conflict cu familia regală. Încă nu a fost anunțată o dată pentru noul sezon.

Odată cu cel de-al șaselea sezon al serialului ”The Crown” care acoperă începutul anilor 2000, acesta nu mai este o dramă istorică, confirmând opinia lui Bonham Carter că poate este timpul să se încheie serialul.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img