Sunday, May 28, 2023

Femeie arestată pentru tentativă de omor a trei copii și un adult

Recomandare:

O femeie căria nu i-a fost divulgat numele a fost arestată în Huddersfield, Yorkshire, fiind suspectată de tentativă de omor, după ce trei copii și o altă femeie au fost găsiți într-o casă cu presupuse răni prin înjunghiere.

Yorkshire Live a relatat luni, 6 februarie 2023, că ofițerii au fost chemați la domiciliu imediat după ora 8 dimineața, fiind îngrijorați pentru copii. Paramedicii care au fost chemați la domiciliu au cerut ajutorul poliției, deoarece erau îngrijorați pentru siguranța lor.

La intrarea în locuință, aceștia au găsit trei copii și o femeie cu răni grave provocate de o armă albă. Se spune că toate victimele au fost spitalizate după ce au primit tratament la fața locului.

Se pare că respectivii copii sunt doi băieți și o fată, dar nu au fost furnizate vârste.

Poliția din Yorkshire se află în continuare la fața locului, iar drumul pe care se află casa rămâne închis pentru public.

O declarație emisă de DCI Sam Freeman a spus: “Anchetele sunt în curs de desfășurare astăzi în ceea ce a fost în mod clar un incident grav și dureros în Huddersfield și apreciem pe deplin îngrijorarea pe care o va provoca în comunitatea locală.

Despre regiunea unde a avut loc fapta terifiantă

Yorkshire, cunoscut în mod oficial sub numele de Comitatul York, este un comitat istoric din nordul Angliei și cel mai mare ca suprafață din Regatul Unit.

Din cauza suprafeței sale mari în comparație cu alte comitate englezești, funcțiile au fost asumate de-a lungul timpului de subdiviziunile sale, care au fost, de asemenea, supuse unor reforme periodice.

De-a lungul acestor schimbări, Yorkshire a continuat să fie recunoscut ca teritoriu geografic și regiune culturală.

Denumirea este cunoscută și bine înțeleasă în tot Regatul Unit și este folosită în mod obișnuit în mass-media și în armată și apare, de asemenea, în titlurile actualelor zone ale administrației civile, cum ar fi North Yorkshire, South Yorkshire, West Yorkshire și East Riding of Yorkshire.

În interiorul granițelor comitatului istoric Yorkshire se află întinderi mari de peisaj rural, inclusiv parcurile naționale Yorkshire Dales, North York Moors și Peak District. Yorkshire a fost supranumit de către locuitorii săi “God’s Own Country”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img