Tuesday, June 6, 2023

Familia Halynei Hutchins a anunțat că îl va da în judecată pe Alec Baldwin, chiar dacă procurorii au retras acuzațiile

Recomandare:

Familia Halynei Hutchins, împuşcată mortal pe platoul de filmare al peliculei western „Rust”, a anunţat că îl va da în judecată pe Alec Baldwin, în ciuda faptului că acuzaţiile penale împotriva actorului au fost retrase, relatează BBC.

Procurorii din New Mexico au renunţat la acuzaţiile împotriva lui Baldwin, iar la scurt timp după aceea, avocaţii lui Baldwin, Luke Nikas şi Alex Spiro, au au declarat într-un comunicat că sunt „mulţumiţi” de decizia de respingere a cazului. „Încurajăm o investigaţie adecvată asupra faptelor şi circumstanţelor acestui accident tragic”, au adăugat ei.

Vineri, Gloria Allred, un avocat care îi reprezintă pe mama lui Hutchins, Olga Solovei, pe tatăl ei, Anatolii Androsovici, şi pe sora Svetlana Zemko, a declarat vineri că clienţii ei „rămân plini de speranţă”, în ciuda deciziei procurorului de a renunţa la acuzaţiile penale.

Familia Halynei Hutchins:

„Domnul Baldwin poate pretinde că nu este responsabil pentru a apăsat pe trăgaci şi a tras un glonţ care a pus capăt vieţii Halynei”, a spus avocatul familiei într-un comunicat.

„Poate să fugă în Montana şi să pretindă că este doar un actor într-un film western, dar, în viaţa reală, nu poate scăpa de faptul că a avut un rol major într-o tragedie care a avut consecinţe”, a spus ea.

Familia Halynei Hutchins în război cu Alec Baldwin

La 21 octombrie 2021, în timpul unor repetiţii, Alec Baldwin, în vârstă de 65 de ani, a îndreptat un pistol Colt .45 spre Halyna Hutchins, dar arma s-a descărcat, ucigând-o pe directoarea de imagine şi rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Alec Baldwin a fost pus sub acuzare în luna ianuarie pentru două capete de acuzare de omor prin imprudenţă în legătură cu moartea Halynei Hutchins şi rănirea lui Souza. Actorul a fost acuzat că a dat dovadă de o nepăsare „nesăbuită” faţă de regulile de siguranţă.

Baldwin a declarat că arma s-a descărcat accidental. El a spus în repetate rânduri că a fost informat de membrii echipei că arma nu era încărcată şi a insistat, de asemenea, că nu a apăsat pe trăgaci. El susţine că i s-a spus că revolverul era un „pistol rece”, un termen din industria filmului care înseamnă că era fie neîncărcat, fie conţinea cartuşe false.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img