Sunday, May 28, 2023

Familia actorului hollywoodian Tom Sizemore se confruntă cu o decizie sfâșietoare

Recomandare:

Familia lui Tom Sizemore se confruntă cu posibilitatea de a lua decizia sfâșietoare de a-i pune capăt vieții, întrucât acesta nu dă semne de însănătoșire în urma unui anevrism cerebral.

Familia actorului hollywoodian Tom Sizemore se confruntă cu posibilitatea de a fi nevoită să ia decizia sfâșietoare de a-i pune capăt vieții. Potrivit lui Charles Lago, managerul starului din ‘Saving Private Ryan’, prognosticul acestuia nu arată bine.

Lago a informat publicația de știri despre celebrități TMZ că starea lui Sizemore nu s-a îmbunătățit de când a suferit un anevrism cerebral la domiciliul său pe 18 februarie. Actorul rămâne în stare critică, în comă și la terapie intensivă, a detaliat el.

Familia sa a fost sfătuită luni 27 februarie 2023 să ia în considerare posibilitatea de a analiza un plan de sfârșit de viață, a adăugat el.

Se spune că aceștia se gândesc la această situație și ar putea publica o declarație cu decizia lor, în zilele următoare.

Ce s-a întâmplat

Charles Lago a explicat pentru TMZ că un accident vascular cerebral a fost cauza anevrismului lui Sizemore. Acesta a provocat prăbușirea starului în vârstă de 61 de ani, paramedicii fiind trimiși la locuința sa în jurul orei 2 dimineața, după ce a fost găsit pe podea. Ulterior, el a fost transferat la o unitate medicală, unde a rămas de atunci.

“Cerem intimitate pentru familia sa în aceste momente dificile și doresc să mulțumească sutelor de mesaje de rugăciune și de susținere primite. A fost o perioadă dificilă pentru ei”, a declarat Lago pentru TMZ.

Istoricul actorului de la Hollywood

Ca actor, Tom Sizemore și-a construit un șir impresionant de apariții în unele dintre cele mai mari filme din toate timpurile. Prima sa mare apariție a avut loc în filmul epic de război al lui Oliver Stone din 1989, “Born On The Fourth Of July”, urmat, printre altele, de rolul detectivului Cody Nicholson în “True Romance” (1993), în 1995, în rolul lui Michael Cheritto în “Heat”, și în rolul locotenentului Vincent D’Agosta în “The Relic” din 1997.

Cel mai mare rol al său este cu siguranță cel al sergentului tehnic Mike Horvath din filmul de război ”Saving Private Ryan”, premiat cu Oscar în 1998. În 2001 a jucat în ‘”Pearl Harbour”, iar în 2001 în ”Black Hawk Down”. Despre acest minunat actor și starea sa de sănătate care a alertat fanii, dar și cinematografia americană am scris și într-un număr anterior al Alldova.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img