Thursday, June 1, 2023

Exclusiv. Ziua de azi este guvernată de două numere. Care sunt acestea și ce ne aduc ele

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Recomandare:

9 aprilie 2023 este ziua numărul 9 din această lună. Cifra 9 înseamnă 3×3 și este considerat a fi produsul perfecțiunii divine. Este o zi călăuzită divin.

Totodată, adunate, toate cifrele zilei de 09.04.2023 conduc la cifra 2. Iar doi este cifra unui cuplu și a familiei. Unde am putea mai bine să petrecem ziua de duminică dacă nu cu persoanele dragi și familia.

În Univers, totul este calculat. Nimic nu ete întâmplător, chiar și haosul are propria lui logică, matematică. Dar aceasta este altă poveste și nu despre ea vom vorbi astăzi.

NUMERELE zilei sunt: 9 și 2.

Cifra 9 și semnificația ei

În antichitate, din cauza că era un număr impar, se considera că are puteri magice de aceea cifra 9 se bucura de o deosebită trecere.

Pitagora, considerat părintele matematicii, precum și Hipocrat, părintele medicinei, le atribuiau numerelor neperechi o putere miraculoasă: copilul se naște la 9 luni. Muzele sau ursitoarele sunt, de asemenea, tot 9.

Nouă este un număr care poate simboliza și forța interioară, responsabilitatea, intuiția, puterea de rezolvare a unor situații de viață, libertatea și idealurile la care aspirăm. Sunt calităti aduse de îngerii păzitori și sunt esentiale pentru a reuși agtingerea obicetivelor propuse, de scurtă și lungă durată.

Cifra 9 mai poate indica faptul că poți beneficia de un nou început. O resetare. Momentul zero. Urmează o etapă cu bucurie și împlinire, dar există o condiție primordială: să vrei din profunzimea inimii. Și dacă vrei, poți!

Și cifra 2

Să vorbim și despre 2. Doi este o cifră duală, implică doi oameni, un cuplu și poate avea ca rădăcină familia.

În zilele de odihnă ești cu persoana sau persoanele dragi, deci acest număr se potrivește acestei zile ca o mănușă.

De exemplu, în numerologia clasică, numărul 2 înseamnă asociere, ascultare, cooperare, uniune și cuplu. Iar în geometrie, 2 evocă două fețe ale monedei, binele și răul, bipolaritatea.

În univers, nimic nu a fost creat fără contrariu: alfa-omega, alb-negru, lumină-întuneric, vara-iarnă, viață-moarte,bucurie-tristețe, râs-plâns ș.a.

Doi reprezintă varietatea, multiplitatea sau diversitatea. Lumea este populată  de oameni diferiți. Astfel, cifra 2 poate să fie percepută și ca un semn al echilibrului, două elemente opuse dar care se completează și formează un întreg. 

Să luăm mesajul bun, să vedem binele și el se va materializa.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img