Thursday, June 1, 2023

Exclusiv. Puterea gândului bun este cheia de la ușa fericirii

Recomandare:

Un gând bun generează rezultate benefice pentru noi, cei dragi, planetă și omenire, în general. Trăim în era când gândurile se materializează. Și aceasta au demonstrat-o științific neurologii din întrega lume.

Pentru a face ca un gând să devină realitate este bine să folosim afirmații.

”Afirmațiile sunt ca niște semințe proaspăt plantate. Durează o vreme până sămânța devine plantă. La fel este și cu afirmațiile,” potirivit opiniei specialistului în puterea gândului, Louise L. Hay.

Iată câteva exemple de cuvinte cheie care pot face ca viața noastră să fie o permanentă armonie, iubire și împlnire.

”Viața este simplă și ușoară. Am încredere în mine și am încredere în viață. Totul este bine”.

Iubesc viața și viața mă iubește pe mine.

”Să trăiesc din plin este dreptul meu din naștere. Ofer vieții exact ce îmi doresc ca viața să-mi ofere mie. Sunt bucuros/bucuroasă că trăiesc. Iubesc viața!”

Și gânduri de iubire

Vom vedea adevărate minuni chiar și în privința gândurilor care se vor materializa mai ușor când sunt pline de iubire, armonie și pace.

Să îi iubești pe ceilalți este ușor atunci când te iubești și te accepți pe tine, mai întâi. Și aici este vorbade echilibru.

”Inima mea e deschisă. Las ca iubirea mea să curgă liberă. Mă iubesc pe mine însumi/însămi. Îi iubesc pe ceilalți, iar ceilalți mă iubesc pe mine” – Louise L. Hay.

Dragostea trebuie să fie necondiționată, pură, ca și iubirea unui copil.

Un om care trăiește în bine și iubire va înțelege că alt mod de viață nici nu există. Aceasta este viața cafe ne-a fost dată pentru a o trăi pe frumoasa planetă Pământ.

Despre puterea gândului este scris un capitol întreg și în cartea ”Ecuația vieții. Calea spre fericire”. Autor: Ligia Beatrice Vasilescu.

Princpiul este simplu: dacă eu pot și tu poți, dacă eu am reușit și tu vei reușit și dacă vrei, vei vedea că poți. Puterea gândului bun este cheia de care ai nevoie pentru a deschide orice ușă în viața ta. Rezultatul aduce fericirea în care toți trebuie să trăim!

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img