Saturday, June 3, 2023

Exclusiv. Idei pentru decorarea grădinii sau terasei

Recomandare:

Primăvara este anotimul renașterii. Florile înmuguresc. Natura prinde viață. Dacă nu avem o grădină, mai mult ca sigur casa noastră are terasă, balcon sau un spațiu unde să așezăm un ghiveci cu plante decorative. Astăzi, la Alldova câteva idei ingenioase pentru decorarea casei noastre sau biroului.

Sfatul specialistului, exclusiv

Maria este un designer, arhitect, cu zeci de ani experiență inclusiv în organizarea expozițiilor de design și grafică, la diferite evenimente. Pentru a înfrumuseța casa, ea a apelat de multe ori la artificii și de la ea am aflat câteva dintre ele.

Există lucruri pe care în mod normal le aruncăm dar acestea pot găsi o utilitate plăcută ochiului și relaxantă. Exclusiv, pentru Alldova.

Tricicleta veche

Două astfel de obiecte sunt o tricicletă veche sau un cauciuc de la o mașină care în mod normal îl aruncăm la coș.

Tricicleta veche, chiar și stricată, poate să devină un interesant suport pentru ghivece. Ideea este ideală și într-un balcon de bloc sau o terasă, așa cum au blocurile noi.

Și cauciucul vechi

La fel și cauciucul vechi își poate găsi utilitatea. Îl putem picta cu vopsea colorată după propriul gust.

Mulți șoferi îl lasă pur și simplu la service-ul unde își montează cauciucurile noi. Dar acestea, după cum se vede din imaginea de mai sus, pot sta foarte bine și în gradină, terasă sau balcon.

Sacoșa în stil franțuzesc

Și nu în ultimul rând, există încă o idee deosebită. Tot pentru flori se poate folosi și o sacoșă în stil franțuzesc. Astfel, o banală sacoșă poate sa devină un frumos suport de flori. Dacaă sacoșa este un pic ruptă, nu este o problemă.

Se poate coase un petic, se mărește efectul de „rustic” sau de ”vintage”. În acest fel vei starni admirația celor care trec pragul casei și te vizitează.

Casa sau grădina cu lucruri vechi va fi minunată și ecologia salvată!

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img