Thursday, June 1, 2023

Exclusiv. Horoscopul cuvintelor. Cuvântul acestei săptămâni este ÎNAINTE

Recomandare:

Pentru toate zodiile din Horoscop, cuvântul săptămânii este ÎNAINTE. Este timpul să privim, cu optimism și credință, înainte. Gândurile frumoase vor atrage rezultate bune. Horoscopul cuvintelor, exclusiv la Alldova.

Berbec: vindecare

Treci printr-o perioadă de vindecare. Tot ce se întâmplă are un scop iar acesta este unul divin.

Privește în interiorul tău, alocă timp de a petrece tu cu tine, chiar și cinci minute în fiecare zi. Prin bucurie vine și vindecarea!

Privește înainte, cu încredere în Universul care lucrează spre binele tău suprem.

Taur: schimbare

Este timpul schimbării pentru tine. Fie este vorba despre dezvoltarea unui proiect nou, proaspăt demarat, schimbarea mediului zilnic, chiar și pentru o scurtă vacanță.

Vei privi de această dată doar înainte. Schimbarea bate la ușa ta și nu trebuie decât să îi deschizi lacătul și să arunci definitiv cheia!

Gemeni: decizie

Te afli la intersecție de drumuri și nu ști pe unde să mergi mai departe. Ai nevoie de liniște.

Retrage-te într-un loc izolat, pe malul apei, și gândește-te la ceea ce vrea sufletul tău. Mergi spre chemarea inimii.

Vremurile de acum nu ne permit să facem altceva decât ceea ce vrea inima. O sugestie: calea care privește înainte, pe aceasta ar fi bine să o alegi.

Rac: pasul

Faci un pas și de acestă dată și la tine el merge doar înainte. Ai pendulat până acum înainte-înapoi, dar gata, cale de întoarcere nu mai există.

Lasă trecutul acolo unde îi este numele, în trecut. Nu poți face nimic pentru a-l întoarce, ia de la el doar învățămintele în bagajul tău de cunoștințe și privește în față. Este de ajuns un pas, un singur pas.

Leu: înețelepciune

Se spune că înțelepciunea este viitorul. Și este bine să accesezi acest program, al înțelepciunii, ce zace mocnit în interiorul tău ascuns.

În exterior se vede că ești regele, ai rolul de lider și vrei să controlezi viața tuturor. Dar energia ta scade pe zi ce trece atunci când ești încrâncenat(ă), încăpățânat(ă), încordat(ă).

Relaxează-te și privește, cu bunătate, înainte. Fii tu binele pe care vrei să îl vezi în lume!

Fecioară: proiecție

Proiectează gânduri frumoase, armonioase, pline de pace și iubire. Ești suma gândurilor tale. Elimină frica, ea este o vibrație joasă și nu te ajută la nimic.

Se spune că atunci când un om rău este bun și iubitor o zi, el va dori să fie așa întreaga sa viață.

Ești creatorul propriului tău viitor așa că ai grijă să proiectezi numai bucurie și împlinire, pentru tine și cei dragi inimi tale. Mergi înainte!

Balanță: top

Ești în top, acolo unde ai dori să ajungi. Nu a fost ușor, drumul s-a dovedit a fi unul lung și anevoios.

Acum îți rămâne un singur lucru de făcut: să rămâi aici unde ești acum, tot mai aproape de vârful piramidei profesionale.

Pentru echilibru, puțină analiză și introspecție nu ar strica. Dar pentru a rămâne în top, ai un singur lucru de făcut și anume să privești doar …înainte!

Scorpion: muncă

Munca este, pentru tine, viața ta. Te refugiezi în muncă. Și mai mult decât atât, muncești, uneori, până la epuizare.

Am putea spune că munca este sensul vieți tale. Ai uitat de tine și ai pus munca pe primul loc. Doar că și de această dată este nevoie de echilibru.

O doză de entuziasm și bucurie la gândul că va fi bine, în viitor, te va ajuta să mergi doar înainte!

Săgetător: ținta

Fixează o țintă sau mai multe. Și mergi cu încredere spre împlinirea lor. La tine ecuația este simplă. Odată ce ai fixat ținta, drumul vieții te va duce cu siguranță spre ea.

Ai capacitate de vizualizare și ești de asemenea un co-creator. Iar gândurile tale, mereu sunt pline de pace și armonioase.

Nu lăsa trecutul să te tragă înapoi și privește doar înainte! Ținta este în fața ta.

Capricorn: karma

Se spune că este imposibil să scapi de karma. Ea este o energie care vrei nu vrei te atrage și te trage în jos.

Dacă nu iei învățămintele, dacă nu te privești în oglinda sufletului, dacă nu îți vezi propriile greșeli, karma va staționa în viața ta.

Karma dispare doar atunci când înțelegi de ce ți s-au întâmplat anumite lucruri care au adus multă durere în sulfetul tău. Odată eliminată karma, vei putea să privești cu optimism îanainte.

Vărsător: Creație

Ești o persoană creativă. Și îți place să creezi. Tu ai venit pe Pământ pentru a lăsa o moștenire generațiilor următoare.

Ești vizionar și poți să aduci lumii de azi ceva nou. Acesta este rolul tău. Te încurcă un pic gândurile legate de trecut. Elimină-le!

Renunță la povera trecutului, eliberează-te și fluxul creației se va revărsa în lume. Vei reuși doar privind înainte!

Pești: determinare

Ai nevoie de determinare în viața ta. O iei la stânga, te oprești și rămâni pe gânduri. Determinarea ar ajuta. Pătrunde ăn inima ta și vezi ce îți aduce bucurie.

Vizualizează o idee sau două. Vezi care dintre ele îți aduce bucurie și pe aceea să o alegi. Întreabă sufletul tău cum s-ar simți dacă ar alege o variantă sau alta. Și mergi înainte.

Concluzie. Priviți păsările care zboară în înaltul cerului. Ați văzut vreuna să privească înapoi? Să fim precum păsările cerului și noi oamenii, aici, pe Pământ, și să privim cu încredere și credința că totul va fi bine. Și așa va fi.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img