Tuesday, June 6, 2023

Exclusiv. Horoscopul cuvintelor. Cu ce cuvânt să lucrăm fiecare dintre noi pentru ca visele să devină realitate

Recomandare:

Scriitorul este magicianul cuvintelor, dar și canalul prin care îngerii ne transmit ce trebuie să facem pentru a fi bine, cu o viață frumoasă și împlinită pe planeta Pământ.

Exclusiv, la Alldova și Infoanunț: Horoscopul cuvintelor. Cuvântul comun este pace deoarece pacea din sulfetul fiecăruia dintre noi va conduce mai devreme sau mai târziu la pacea planetară.

Berbec: vizualizare

Ai nevoie de o vizualizare. Pentru tine este de ajuns să vezi cu ochii minții. Tot ce îți dorești din profunzimea inimi va deveni realitate.

Taur: voință

Dacă vrei, poți. Este de ajuns voința. Drumul tău este presărat de bucurie și împlinire, așa că mergi înainte!

Gemeni: realitate

Acceptă realitatea pe care nu o poți schimba. Universul are un plan și vrea ce este mai bun pentru tine. Orice schimbare va fi spre binele tău.

Rac: înainte

Gata. Este timpul să privești și să merg înainte. Nu te uita în urmă. Trecutul a trecut și nu îl poți întoarce dar viitorul depinde doar de alegerile tale.

Leu: studiază

Toată viața învățăm, așa că este ok să continui studiile, în orice mod posibil: citind, vizionând un film, ascultând un discurs motivațional.

Fecioară: acceptare

Acceptă planul în care ete afli la serviciu și spune mulțumesc pentru toto ceeea ce ai. Mulțumirea și acceptarea aduce împlinire. La polul opus este eșecul, nu uita.

Balanță: echilibru

Ai capacitatea de a te echilibra singur(ă). caută în interiorul ființei tale și acolo vei găsi toate răspunsurile necesare, dar și liniștea, pacea și armonia, în tr-un cuvânt: echilibrul.

Scorpion: motivație

Motivul există și trebuie să îl repeți, în gând desigur, de mai multe ori pe zi. Noaptea, la culcare repetă motivația și visul va transforma totul în realitate.

Săgetător: ținta

Ai nevoie de o țintă, permanent. Acum există, concentrează-te și astfel îți vei atinge obiectivele dorite. Realizarea este mai aproape decât crezi.

Capricorn: proiect

Te vei implica într-un nou proiect care îți va aduce bucurie în suflet. Acest proiect care se conturează îți va oferi stabilitatea de care ai nevoie.

Vărsător: prosperitate

După o perioadă de pauză, ai reluat munca în forță și prosperitatea nu va întâzia să apară. Vei culege roadele muncii tale în curând.

Pești: relaxare

Orice dorință se va realiza dacă vei acționa cu relaxare. Dacă emiți emoții de orice fel, vei avea piedici așa că relaxarea nu strică, ci dimpotrivă ajută.

Cuvântul comun pentru toți este pace, pentru că de aici începe o nouă viață!

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img