Thursday, June 1, 2023

Exclusiv. Cum să ne proiectăm un weekend fericit

Recomandare:

Ne putem proiecta un weekend fericit prin emiterea unor gânduri frumoase, pline de bucurie, pace, într-o stare perfectă de sănătate.

Când vom înțelege că totul depinde de gândurile noastre, de vizualizare și dorința din profunzimea inimii, viața se va schimba, în bine.

Pacea planetară începe cu ceea ce simțim în interiorul nostru. Dacă noi înșine suntem agitați, nemulțumiți, supărați, plini de mâhnire și neiertare, nici din exterior nu vor veni lucruri mai bune.

Prof. dr. Constantin Dulcan spune că este de ajuns ca cinci minute de mânie să ne scadă imunitatea. Iar mânia să nu uităm că pornește de la un gând.

Foto: pixabay

Vreți să aveți o stare de sănătate bună și zile de wekeend minunate, veți avea. Pentru că totul pornește cu un gând. Și, ulterior, vizualizare. Este ca și cum ai visa cu ochii deschiși.

În cartea Ecuația Vieții, calea spre fericire există un capitol întreg dedicat gândurilor. Și ele, gândurile, ajută la rezolvarea ecuației din propria viață.

Eu am rezolvat ecuația mea și am aflat unde greșeam în planul vieții, de ce aveam piedici. Dacă vrei să știi cum arată și ecuația vieții tale, scrie-mi pe messenger Ligia Beatrice.

Totodată, prin studiu intens în domeniul psihologiei spirituale, am aflat că oamenii pe care îi întâlnim în viață (rude, prieteni, cunoscuți și necunoscuți), vin cu un scop. Vrei să aflii care este sensul acestei întâlniri? Scrie-mi și îți voi spune. E-mail: ligiabeatrice@yahoo.com. Evaluare gratuit, exclusiv, la Alldova.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img