Sunday, May 28, 2023

Exclusiv. Avem puterea de a ne crea singuri prezentul și viitorul. Este nevoie doar de …

Recomandare:

Gândurile noastre crează realitatea. Teoria este ok, dar practica, aici ar fi problema. Important este că da, avem puterea de a ne crea singuri prezentul și viitorul.

Este nevoie doar de un gând, un singur gând și acesta să fie unul bun, frumos și benefic pentru noi înșine, dar și pentru cei din jurul nostru, cunoscuți și chiar necunoscuți.

Nimeni nu a spus că este ușor pentru că nu, nu este rapid de realizat. Sunt câțiva pași care trebuie parcurși. Iar gândul este unul, dar și principalul.

Apoi, putem pune în practică și legea atracției, care are și ea coordonatele ei.

Universul lucrează, dar fără ajutorul nostru propriu nu putem ajunge la împlinirea pe care o dorim în acestă viață pământeană, spre binele nostru suprem.

Gândurile pot fi create cu ajutorul afirmațiilor. Puterea afirmativă a cuvântului există, unii dintre noi au experimentat-o deja. Crează prin gând și vizualizare.

Tu ești pictorul vieții tale. Pagina este albă azi și așteaptă doar să fie desenată.
Un exercițiu simpatic este acesta: imaginați-vă că ziua este precum o plantă. Are nevoie sa fie udată, cu grijă, pentru a inflori. Să ne înviorăm dimineața cu gânduri și afirmații pozitive.

Știi care este primul lucru pe care trebuie să îl faci dimineața? Să spui Mulțumesc pentru viață, pentru o nouă zi. Și mulțumirea se înmulțește.

”Când te trezești dimineața, gândește-te ce privilegiu prețios este să fii viu - să respiri, să gândești, să te bucuri, să iubești” - Marcus Aurelius.

Modul în care începem ziua poate avea un impact covârșitor asupra modului în care decurge ziua care se află în fața noastră. Primele gânduri dimineața, la trezire, pot influența energia, dispoziția și comportamentul pe parcursul întregii zile. 

”Mulțumesc. Sunt recunoscător/are pentru tot ce am bun și frumos în viața mea. Știu că sunt iubit(ă), apreciat(ă) și binele este modul meu de viață cotidian. El curge asemeni unui izvor nesfârșit și voi avea numai binecuvântări divine”.

La fel, același exercițiu se recomandă și seara când mergem la culcare. La mine a funcționat, să îmi spui cum a fost și la tine …

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img