Tuesday, June 6, 2023

Eveniment: Zilele BMW Motorrad din această vară. Aniversarea cu numărul 100

Recomandare:

De mai bine de 20 de ani, Zilele BMW Motorrad reprezintă un eveniment important și obligatoriu în calendarul anual al pasionaților de motociclete din întreaga lume.

Fie că este vorba de motocicliști sportivi sau de turism, de crai de off-road sau de pasionați de personalizare și de curse, în unele cazuri, aceștia călătoresc nu doar din țările europene, ci chiar din SUA, Japonia și Australia.

Motivul: pentru a trăi un moment palpitant pe tema BMW Motorrad la Berlin, alături de entuziaști cu aceleași idei.

Cea de-a 21-a ediție a Zilelor BMW Motorrad, din 7-9 iulie 2023, va fi dedicată celei de-a 100-a aniversări a BMW Motorrad.

Doctorul Markus Schramm, șeful BMW Motorrad, a relatat, citat de media externă:

"Anul trecut am ancorat cu succes Zilele BMW Motorrad în locația uzinei BMW din Berlin cu un nou concept și nu vor lipsi nici în acest an punctele de atracție la evenimentul aniversar de 100 de ani al BMW Motorrad".
"De data aceasta, nu vom oferi doar o gamă largă de activități interesante la evenimentul central din Grădina de Vară a târgului Messe Berlin, ci și alte zone de evenimente din Berlin și din împrejurimi, pentru a răspunde dorințelor și intereselor clienților și fanilor noștri”.

Despre BMW Motorrad

BMW Motorrad este marca de motociclete a companiei BMW, parte a diviziei Corporate and Brand Development, care produce motociclete din 1923 și a înregistrat vânzări record pentru al cincilea an consecutiv în 2015.

Având un total de 136.963 de vehicule vândute în 2015, BMW a înregistrat o creștere de 10,9% a vânzărilor în comparație cu 2014.

În mai 2011, motocicleta cu numărul 2.000.000 produsă de BMW Motorrad a fost un R1200GS.

Istoric. Prima motocicletă BMW, modelul R32. Compania a început ca producător de motoare de avioane la începutul secolului XX și în timpul Primului Război Mondial, se arată într-un site informativ.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img