Sunday, May 28, 2023

Eveniment. Festivalul Gaudeamus și o „Călătorie în jurul lumii în 80 de minute”

Recomandare:

S-a anunțat un nou eveniment. Este vorba despre Festivalul Gaudeamus care oferă o „Călătorie în jurul lumii în 80 de minute”. Despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Pentru iubitorii de artă și cultură, începutul lunii aprilie aduce o oportunitate unică de a participa la un spectacol cultural de excepție.

Festivalul Artei și Creației Studențești, Gaudeamus, își continuă seria de evenimente cu un nou program special, ce va avea loc la data de 6 aprilie 2023, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, Sala Gaudeamus, începând cu ora 19:00.

10 momente artistice

Organizat de Alianța formată din Asociația E-Team Psychology și Liga Studenților de la Geografie și Geologie, acest spectacol cu tema „Înconjurul lumii în 80 de minute” va aduce în prim-plan 10 momente artistice, incluzând dansuri, cor, satiră și multe alte momente de umor.

Potrivit organizatorilor, acesta se dorește a fi un eveniment care nu trebuie ratat, fiind un bun prilej de a petrece o seară în compania prietenilor și pentru a vă bucura de talentele artistice ale studenților.

Despre inițiatorii ideii

Liga Studenților de la Geografie și Geologie este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care susține și promovează interesele socio-profesionale ale studenților din Facultatea de Geografie și Geologie Iași și din alte instituții academice.

De asemenea, asociația are ca obiectiv consolidarea relațiilor cu mediile universitare și de cercetare științifică din țară și străinătate.

Asociația E-Team Psychology își propune să acopere nevoile de dezvoltare personală și profesională ale studenților la Psihologie și Științe ale Educației, atât din Iași, cât și din alte orașe.

Prin construirea și validarea de probe psihologice, organizarea de evenimente științifice și susținerea de traininguri educaționale pentru copii, asociația își dorește să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții studenților.

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, poate fi accesată pagina de Facebook a evenimentului: Gaudeamus – Înconjurul lumii în 80 de minute | Facebook.

Biletele pentru spectacolul „Înconjurul lumii în 80 de minute” vor fi disponibile la intrare și nu vor fi distribuite cu bani, ci gratuit.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img