Tuesday, June 6, 2023

Este bine să știm. Care este cel mai bun loc pentru a sta în avion? Foto și video

Recomandare:

Iată că mulți pasageri se confruntă cu dilema de a ști exact unde să se așeze atunci când se îmbarcă sau își rezervă zborul.

Expertul, Anton Radchenko, a vorbit în aceste zile despre tot ce trebuie să știți, dar v-a fost prea frică, poate, să întrebați.

Radchenko, care este fondatorul AirAdvisor, are sfatul perfect pentru orice pasager obosit al avionului, după cum a relatat The Sun, la 20 aprilie a.c.

Să dormi în timpul zborului poate fi o provocare în cele mai bune momente, dar el ne sfătuiește că alegerea părții corecte a cabinei face diferența.

De obicei, locurile de la fereastră sunt "cele mai râvnite", deoarece pasagerii le folosesc adesea ca suport pentru cap înainte de a adormi.

Cu toate acestea, secretul constă în alegerea părții stângi a avionului, deoarece acolo există un pic mai mult spațiu, ceea ce, potrivit lui Anton, poate face o diferență uriașă.

Expertul în zbor a ținut să precizeze: "partea stângă oferă, de obicei, mai mult spațiu pentru tetieră decât cea dreaptă, din cauza amplasării ferestrelor, așa că trebuie să alegeți partea stângă".

Și se pare că este adevărat, alți experți au confirmat că locurile din stânga sunt de obicei descentrate din cauza ușii avionului din față, ceea ce face ca aplecarea pe perete să fie mai confortabilă.

Un alt avantaj evident este că locurile de la fereastră sunt cea mai bună alegere pentru un pui de somn, deoarece există mai puține șanse de a fi deranjat atunci când ceilalți pasageri merg la baie.

Alegerea unui loc la fereastră implică, de asemenea, un risc mai mic de îmbolnăvire, un studiu plătit de Boeing în 2018 a constatat că pasagerii au cu 80% mai multe șanse de a lua un virus de la pasageri dacă stau lângă aceștia.

De asemenea, s-a descoperit că pasagerii de pe culoar intră în contact cu mai multe persoane care se deplasează, cu o medie de 64 de contacte, față de 12 contacte pentru pasagerii de pe scaunul de la fereastră.
Cu toate acestea, înainte de a vă grăbi să vă rezervați un loc, trebuie să știți că experții mai spun că pasagerii care revendică scaunul prețios de la fereastră se numără printre cei mai "egoiști" pasageri.
Psihologul Dr. Becky Spelman a declarat: "Pasagerilor care preferă locul de la fereastră le place să dețină controlul. Și sunt adesea mai ușor de iritat".

Așadar, unde credeți că se află cei mai prietenoși oameni? Pe locurile de pe culoar, bineînțeles.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img