Thursday, June 1, 2023

ELIBERAȚI din închisoare, dar în arest la domiciliu. Ce relatează presa externă despre frații Tate

Recomandare:

Au fost eliberați din închisoare, dar se află în arest la domiciliu, atât frații Tate cât și doamnele care au fost arestate odată cu ei. Iată ce relatează presa externă.

Andrew Tate, fratele său și două presupuse femei complice, ELIBERAȚI în arest la domiciliu.

Plasat în arest la domiciliu

Influencerul Andrew Tate a fost eliberat din închisoarea din România și plasat în arest la domiciliu, alături de fratele său Tristan și de două presupuse femei complice.

După aproape trei luni petrecute în spatele gratiilor în capitala României, București, influencerul Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost eliberat în această seară, vineri, 31 martie 2023, în arest la domiciliu.

Fratele Tristan și două românce, presupuse complice, au fost, de asemenea, eliberați.

Istoric

Cei patru suspecți se aflau în închisoare și sunt anchetați de când au fost arestați, pe 29 decembrie anul trecut.

Aceștia sunt suspectați de presupuse infracțiuni de trafic de persoane, viol și infracțiuni de bandă criminală care au implicat exploatarea victimelor.

Noi informații

Într-un interviu acordat MailOnline, purtătorul de cuvânt al lui Tate a confirmat că o decizie a Curții de Apel București a însemnat că toți cei patru au fost eliberați și plasați în arest la domiciliu în seara zilei de ieri.

Cu excepția cazului în care instanțele de judecată le acordă permisiunea de a pleca, ei trebuie să rămână în interiorul clădirii în care locuiesc. Deși cei patru se află în arest preventiv din decembrie, nu au fost formulate oficial acuzații împotriva lor.

Ce anunța Tate de după gratii

Tate a fost prezentat ca fiind un “traficant de sex român” și “antrenor de masculinitate toxică”, mai scrie presa externă.

Dar, dincolo de gratii fiind, mesajele lansate în online anunțau, anterior, că va urma o carte sau un serial demn de un film de lung metraj, telenovelă în mai mult episoade, coproducție internațională.

Promovarea pe social media este asigurată de numele impunător Tate care apare imediat ce deschizi Tik-Tok, Twitter sau Facebook. No comments.

Foto deschidere: CTV News

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img