Sunday, May 28, 2023

Ed Sheeran dezvăluie depresia prin care a trecut și spune care a fost motivul ei

Recomandare:

Muzicianul internațional superstar Ed Sheeran a dezvăluit că el și soția sa, Cherry, au avut un an dificil în 2022, deoarece ea a fost diagnosticată cu o tumoare în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

El a suferit o depresie în care se simțea de parcă se îneca, fiind ”cu capul sub suprafață, privind în sus, dar fără a putea ieși la aer”, a spus el.

Cherry Seaborn, prietena sa din copilărie cu care s-a căsătorit în 2019, nu a putut primi niciun tratament pentru cancer decât după naștere. În același timp cu această problemă gravă de sănătate, Sheeran se afla zilnic la tribunal, confruntându-se cu un proces privind drepturile de autor.

El dezvăluie că suferea de “frică, depresie și anxietate”. Prietenul lui Sheeran, Jamal Edwards, a decedat la 31 de ani și anul trecut. Efectele acestor stresuri combinate “mi-au schimbat viața, sănătatea mea mintală și, în cele din urmă, modul în care priveam muzica”, a declarat starul.

A renunțat la “sute” de cântece pe care le scrisese pentru cel de-al șaselea album al său și a luat-o de la capăt.

“Am scris fără să mă gândesc la ce vor fi cântecele, am scris pur și simplu tot ce mi-a picat în cale. Și, în puțin peste o săptămână, am înlocuit o muncă de un deceniu cu cele mai profunde și întunecate gânduri ale mele.

“Pentru prima dată, nu încerc să creez un album care să placă oamenilor, ci doar să scot ceva care să fie onest și adevărat față de locul în care mă aflu în viața mea de adult.

“Deschide trapa în sufletul meu.”

Cel de-al doilea copil al lor s-a născut în mai 2022 și nu a existat nicio actualizare cu privire la starea de sănătate a lui Cherry.

Albumul intitulat Subtract urmează să fie lansat la data de 5 mai.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img