Saturday, June 3, 2023

Easyjet a aterizat de urgență dintr-un motiv incredibil. Foto

Recomandare:

Un Easyjet a aterizat de urgență dintr-un motiv incredibil, dar uman.

Se pare că un pilot bolnav forțează o aterizare de urgență la Easyjet. Și copilotul a fost nevoit să preia comenzile zborului EasyJet după ce pilotul s-a îmbolnăvit.

Cum s-a derulat această situație

Astăzi, vineri, 21 aprilie 2023, un zbor de la Londra, care se îndrepta spre Maroc, a ajuns să fie deviat 500 de mile după ce pilotul s-a îmbolnăvit în timpul zborului, lăsându-l pe copilot să efectueze o aterizare de urgență în Portugalia, potrivit The Sun.

În jurul orei 6.30, un zbor EasyJet a plecat de la Londra Gatwick și se îndrepta spre Agadir, Maroc, dar a fost nevoit să fie deviat la aproape 500 de mile distanță, spre Faro, în Portugalia.

100 de pasageri la bord

Se pare că copilotul a aterizat în siguranță aeronava, cu 100 de pasageri la bord, pe aeroportul din Faro.

Airbusul A320 a fost văzut pe urmăritorii de zbor online făcând o oprire neprogramată după ce s-a dat alerta în aer.

O sursă de la aeroportul din Faro a comentat că devierea a fost rezultatul faptului că pilotul a suferit o "indispoziție", a fost trimisă o alertă roșie, iar copilotul a efectuat cu succes aterizarea.

Starea pilotului și cauza îmbolnăvirii sale sunt încă necunoscute și la ora închiderii ediției nu era clar la ce oră urma a fi reluat zborul, mai scrie presa externă.

Despre EasyJet 

EasyJet este o companie aeriană low-cost cunoscută oficial ca easyJet Airline Company Limited, cu baza la Aeroportul Londra Luton.

Aceasta este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost în Europa, cu zboruri interne și internaționale pe peste 290 rute între 78 de orașe europene.
În anul 2010, EasyJet a transportat 42.4 de milioane de pasageri, fiind considerat a fi al doilea mare operator low-cost din Europa, după RyanAir, potrivit unui site informativ.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img