Saturday, June 3, 2023

Două mari personalități ale muzicii britanice refuză invitațiile la concertul de încoronare al Regelui Charles

Recomandare:

Ed Sheeran și Adele sunt vedete care ar fi refuzat invitațiile de a cânta la concertul de încoronare a regelui Charles de la Castelul Windsor, la data de 7 mai a.c.

A fost dezvăluit astăzi, sâmbătă, 18 februarie 2023, că două dintre cele mai mari vedete muzicale britanice au refuzat invitațiile de a cânta la concertul de încoronare a regelui Charles din luna mai. Potrivit Mail on Sunday, Ed Sheeran și Adele au refuzat amândoi oferta de a participa.

Se crede că monarhul a cerut în mod special ca cele două icoane pop să facă parte din celebrarea de la Castelul Windsor, pe 7 mai. Evenimentul masiv este organizat pentru a doua zi după ce Charles este încoronat oficial ca rege în Westminster Abbey, pe 6 mai.

”Regele a sugerat o serie de persoane pe care ar dori să cânte, iar Adele și Ed se aflau pe acea listă. El a ținut foarte mult ca ei să facă parte din concert”, a informat o sursă apropiată organizatorilor.

Aceștia au ținut să precizeze: “Există o echipă înființată pentru a obține înscrierea talentelor, așa că i-au abordat pe cei doi, dar au primit răspunsuri care spuneau că nu sunt disponibili, ceea ce a fost o dezamăgire imensă. Ei sunt titani ai industriei showbiz-ului și sunt prin excelență britanici, dar și cunoscuți în întreaga lume. Este o mare rușine”.

Informații suplimentare

În iunie anul trecut, cântând marele său hit ”Perfect”, Sheeran a interpretat ultimul cântec al defunctei regine Elisabeta, în cadrul ceremoniei Jubileului de Platină. Vedeta pop are programat un concert pe 6 mai în Texas.

Deși există totuși posibilitatea ca el să călătorească toate cele nouă ore de zbor din Texas până la Londra cu un avion privat pentru a ajunge la evenimentul de la Windsor, se știe că el a refuzat anterior să folosească acest mod de transport.

Recentul câștigător al premiului Grammy, Harry Styles, se menționează că se află și el pe lista de dorințe a regelui Charles pentru acest eveniment, dar nu s-a menționat încă implicarea sa.

The Spice Girls și Lionel Richie sunt două nume mari despre care se crede că sunt aproape de a-și confirma apariția la concertul care va fi transmis de BBC.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img