Thursday, June 1, 2023

Donald Trump neagă toate cele 34 capete de acuzare și în timpul conferinței de presă de la Mar-a-Lago din Florida

Recomandare:

Și de această dată, în timpul conferinței de presă de la Mar-a-Lago din Florida, Donald Trump a neagat toate acuzele care i se aduc.

După ce a pledat nevinovat la 34 de capete de acuzare pentru falsificare de registre de afaceri, Donald Trump a ținut o conferință de presă de la reședința sa Mar-a-Lago din Florida.

Donald Trump s-a întors de la New York la proprietatea sa de la Mar-a-Lago, după ce s-a prezentat în fața unui judecător de la Tribunalul Penal din New York, unde a pledat nevinovat la cele 34 de acuzații penale formulate împotriva sa.

El a continuat să îl catalogheze pe procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, drept un ”judecător care îl urăște pe Trump”.

Într-o conferință de presă în direct, la ora locală 20:15, el le-a spus susținătorilor săi și națiunii:

"Trebuie să ne salvăm țara, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Și nu am crezut niciodată că așa ceva se poate întâmpla în America, nu am crezut niciodată că se poate întâmpla. Singura crimă pe care am comis-o vreodată a fost aceea de a apăra fără teamă națiunea noastră de cei care caută să o distrugă".
Fostul președinte american și-a încheiat discursul afirmând că în prezent există un: "nor întunecat deasupra națiunii noastre. Nu am nicio îndoială că vom face America măreață din nou”, după cum a relatat metro.co.uk.

Marți s-a scris istorie

Marți, 4 aprilie 2023, s-a scris istorie la Tribunalul Penal din New York, când fostul președinte american Donald Trump a intrat într-o sală de judecată din Manhattan pentru a se prezenta în fața judecătorului Juan Merchan, după ce a fost pus sub acuzare pentru acuzații penale.

Ancheta penală a fost inițiată de procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg.

În acest proces, Trump, bărbatul de 76 de ani a devenit primul fost președinte care se confruntă cu astfel de acuzații în America.

În timp ce cortegiul său de SUV-uri ale Secret Service și NYPD se îndrepta spre tribunal, Trump a accesat platforma sa de socializare Adevărul pentru a spune că nu-i vine ”să creadă că acest lucru se întâmplă în America”.
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img