Thursday, June 1, 2023

De azi, noul sistem de alertă telefonică în caz de urgență al guvernului britanic a intrat în funcțiune. Foto și video

Recomandare:

Iată că noul sistem de alertă telefonică în caz de urgență al guvernului britanic a intrat în funcțiune.

Astăzi (duminica 23 aprilie 2023 n.r.), la ora 15.00, au fost lansate alerte telefonice în toată Marea Britanie, în timp ce guvernul a testat un nou sistem menit să avertizeze populația cu privire la pericole precum inundații, incendii, dar și amenințări criminale în zona lor.

Astăzi, 23 aprilie, la ora 15.00, a fost testat în Marea Britanie noul sistem guvernamental de alertă în caz de urgență.

Aceasta a fost concepută pentru a alerta oamenii în cazul unui pericol iminent sau al unor amenințări într-o zonă localizată. Mesajul de alertă a fost difuzat în direct în cadrul unei emisiuni de știri BBC News, întrucât prezentatorul Richard Preston a fost pus într-o situație jenantă, chiar în timp ce intervieva un invitat.

Deși unii au raportat că nu au primit alerta, sistemul ar trebui să alerteze toate dispozitivele 4g și 5g în caz de urgență într-o zonă locală.

Atmosfera boemă de pe Twitter a declarat: "Nu este o problemă: Deci, asta a fost atunci. Alerta, se pare că majoritatea telefoanelor erau oprite".
Totodată, Steve Laycock, din Staffordshire, a declarat astăzi pentru Euro Weekly News: “Alerta a venit cu aproximativ un minut mai devreme pentru mine. Nu a fost deosebit de puternică, dar îmi imaginez că ar fi fost eficientă dacă te-ai fi aflat într-un loc aglomerat, unde erau mai multe telefoane care sunau împreună”.
Viața multora a fost dată peste cap astăzi. De exemplu, cei antrenați în diverse jocuri sportive au întrerupt activitatea pentru a se concentra la alerta dată. Organizatorii Campionatului Mondial de Snooker au programat o pauză de joc pentru a coincide cu testul.

Unii britanici au considerat acest lucru ca fiind o depășire a atribuțiilor guvernului și au văzut potențialul de invadare a vieții private. Dar și de această dată, după cum a relatat media externă, oamenii care nu doresc să primească alerte se pot dezabona. Liberul arbitru și în acest caz își spune cuvântul.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img