Thursday, June 1, 2023

Datele privind criminalitatea arată care este cel mai periculos loc pentru a trăi în Marea Britanie

Recomandare:

Noile date ale Oficiului Național de Statistică dezvăluie cel mai periculos loc pentru a trăi în Marea Britanie.

Noile date privind criminalitatea relevate în Marea Britanie au clasat locul cel mai periculos din țară, cu cel mai mare număr de infracțiuni înregistrate.

Potrivit The Independent, datele care au fost dezvăluite de Oficiul Național de Statistică sugerează că regiunea Cleveland, mai exact în Yorkshire, aici este cel mai periculos loc de trăit din țară.

Datele au fost analizate pe baza numărului de infracțiuni înregistrate de poliție într-o zonă la 1.000 de locuitori, pentru a întocmi lista.

Cleveland s-a clasat pe primul loc după ce în zonă au fost raportate 139,6 infracțiuni la fiecare 1.000 de persoane.

Zona care include Hartlepool, Stockton-on-Tees și Middlesbrough în nord-estul țării, Cleveland avea o populație de 569.800 de locuitori în 2020, conform datelor guvernamentale, a avut și “cea mai mare rată de infracțiuni sexuale”.

De asemenea, în înregistrări se precizează că în zonă au avut loc “2.625 de cazuri de infracțiuni sexuale, 10.650 de cazuri de daune și incendii, 2.123 de infracțiuni legate de droguri și 29.730 de cazuri de violență împotriva persoanei”.

Pe de altă parte, Wiltshire, în sud-vestul Angliei, a fost clasat ca fiind cel mai sigur din țară, cu 58,1 infracțiuni la 1.000 de persoane.

A fost urmată apoi de North Yorkshire, Surrey și Devon și Cornwall.

Între timp, Londra s-a clasat pe locul cinci, cu 96,6 infracțiuni înregistrate la 1.000 de persoane, dar a fost în fruntea listei cu cel mai mare număr de furturi.

În continuare este prezentată lista completă a zonelor care au fost clasate în funcție de numărul de infracțiuni comise la 1.000 de persoane.

Statistica în mod concret, publicată de media externă, este aceasta: Yorkshire and the Humber – 111.1, Northwest – 109.2, Northeast – 104.3, West Midlands – 99.8, London – 96.6, Wales – 87.1, East Midlands – 85, Southeast – 79.8, Southwest – 70.3, East – 78 și National average – 91.9.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img