Saturday, June 3, 2023

Cutremur puternic în largul coastelor Crimeei. Are legătură cu Turcia?

Recomandare:

Se cutremură Pământul. Are această acțiune legătură cu testarea armelor și războiul? O legătură spirituală sigur exstă. Este semnalul că noi, oamenii nu mergem pe drumul cel bun și că trebuie să o luăm în sens invers. Schimbăm încrîncenarea și eliberăm ego să lăsăm loc pentru divin. Pământul se scutură de nedreptate. Pământul ne scutură să ne trezim.

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 3,1, a fost înregistrat în mare, la aproximativ 39 km de coasta Crimeei.

Un cutremur puternic cu magnitudinea 3,1 a fost înregistrat în Marea Neagră, în largul coastei Crimeei, astăzi, luni, 27 februarie. Potrivit directorului Centrului republican din Crimeea pentru evaluarea riscului seismic și al alunecărilor de teren și pentru inspecția tehnică a instalațiilor de construcție, Tatyana Gorelova, epicentrul acestuia a fost în mare, la aproximativ 39 km sud de orașul Ialta.

În cadrul unui interviu acordat postului rus de știri TASS, ea a declarat că cutremurul ar fi putut fi cauzat de activitatea repetată în zona seismică din Turcia. Gorelova i-a îndemnat pe locuitorii din regiune să rămână calmi și i-a asigurat că experții centrului verifică toate informațiile.

Potrivit acesteia, orice prognoze analitice în legătură cu replicile vor fi anunțate după ce vor fi procesate datele din rețeaua lor. “Până în prezent, nu am înregistrat nimic care să prefigureze ceva teribil”, a precizat directorul CRC.

Yuri Volfman, directorul Institutului de Seismologie și Geodinamică al Universității Federale din Crimeea (KFU), a declarat pentru RIA Novosti că un cutremur cu magnitudinea de 3,5 s-a produs în Marea Neagră, în apropiere de Gurzuf și Alushta.

Anterior, Petr Shebalin, directorul Institutului de Teorie a Predicției Cutremurelor și Geofizică Matematică al Academiei de Științe din Rusia, a declarat pentru Gazeta.Ru că el crede că trepidațiile înregistrate pe coasta de sud a Crimeei nu au legătură cu cutremurele care au avut loc în Turcia.

Anterior, Oleg Kryuchkov, consilierul șefului Crimeei, a declarat că locuitorii de pe coasta de sud a republicii au raportat un cutremur puternic în subteran, în jurul orei 16:25, ora Moscovei, cu epicentrul între orașele Yalta și Alushta, după cum a relatat gazeta.ru.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img