Sunday, May 28, 2023

Cizmele familiei regale din Marea Britanie își caută cumpărători. Foto

Recomandare:

În Marea Britanie, compania HUNTER BOOT, ale cărei cizme de 125 de lire sterline (140,7 euro) sunt purtate de membrii familiei regale și de participanții la festivaluri, caută un cumpărător.

Compania, care a fost fondată în 1856 și deține două mandate regale, caută potențiali cumpărători pe fondul unui boom post-covid.

Vânzările s-au prăbușit în timpul pandemiei, dar cererea a crescut în timpul festivalurilor de muzică din această vară, odată ce restricțiile au fost ridicate.

În prezent, compania din Edinburgh este pe cale să finalizeze o ”injecție” de numerar de 7 milioane de lire sterline (7,8 milioane de euro), pe lângă discuțiile separate de vânzare.

Cele mai recente conturi ale sale au dezvăluit o pierdere de 5,1 milioane de lire sterline (5,7 milioane de euro) la vânzări de 10,8 milioane de lire sterline (12,1 milioane de euro) în anul care s-a încheiat în ianuarie 2022.

Ce face FCA

FCA se înăsprește BARCLAYS se presupune că este investigată de către Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) în legătură cu posibile deficiențe în ceea ce privește măsurile de conformitate și de combatere a spălării banilor.

FCA a solicitat anul trecut o revizuire independentă a sistemelor băncii, după ce a observat un volum ridicat de incidente de spălare de bani și de “cunoaștere a clientelei”, potrivit Financial Times.

Verificările de tip “Cunoaște-ți clientul”, care se concentrează pe identitatea unui nou client și pe factorii de risc, au ca scop prevenirea ascunderii fondurilor obținute din activități infracționale.

Financial Times a ma precizat totodată că FCA a scris despre banca Barclays, solicitând o “verificare a persoanelor calificate” de către o parte externă, cum ar fi o firmă juridică sau de contabilitate”.

În ultimii ani, autoritatea de reglementare financiară a intentat mai multe cazuri de spălare de bani și de conformitate de profil înalt, încercând să își piardă reputația de prea indulgentă atunci când se ocupă de infracțiuni financiare.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img