Tuesday, June 6, 2023

Cum arată acum călugărița care a câștigat “Vocea Italiei”. Imagini incredibile. Video

Recomandare:

Se numește Cristina Scuccia și este călugărița care a câștigat “Vocea Italiei”. Surpriză: ea a renunțat la viața monahală, dar acum și-a scos în evidență și senzualitatea, fiind extrem de feminină și de cochetă.

Cristina a apărut săptămâna trecută la o emisiune televizată în Spania și a anunțat cu ce se ocupă în prezent. Lumea a rămas cu gura căscată, la propriu.

Transformare totală. Dar până a ajunge la ziua de azi, să vrobim despre trecutul ei și mai ales, cine este Cristina Scuccia?

Cristina Scuccia, cunoscută anterior sub numele de Sora Cristina Scuccia sau Suor Cristina, în italiană “Sora Cristina” este considerată a fi o cântăreață italiană, fostă călugăriță Ursulină. Ea a câștigat sezonul 2014 al emisiunii The Voice of Italy, ca parte a echipei J-Ax, ceea ce a dus la încheierea unui contract de înregistrare cu Universal. Anterior, în anul 2013, a câștigat o competiție de muzică creștină în cadrul Good News Festival.

Viața Cristinei și ascensiunea ei, pas cu pas

Cristina Scuccia s-a născut la Vittoria în 1988. Cristina a devenit novice în 2009 și a lucrat timp de doi ani cu copiii săraci din Brazilia înainte de a se alătura oficial Ordinului Ursulinelor. În perioada 2009-2011, sora Cristina și-a îmbunătățit abilitățile artistice la “Academia Star Rose” din Roma, creată și condusă de Maximo De Marco.

Profesorul ei de canto a fost cântărețul și compozitorul Franco Simone. Debutul ei la televiziune a avut loc în iunie 2012, în cadrul emisiunii “Dizionario dei sentimenti” de Franco Simone, la Gold Tv din Roma.

104 milioane de vizualizări pe YouTube

În 2014, Scuccia s-a înscris la concursul de canto The Voice of Italy, cântând pentru audiție piesa “No One” de Alicia Keys. Interpretarea a primit peste 104 milioane de vizualizări pe YouTube. Ea a fost foarte populară în rândul publicului și toți cei patru jurați – Raffaella Carrà, J-Ax, Noemi și Piero Pelù – și-au întors scaunele la audiția pe nevăzute.

Cristina a ales să facă parte din echipa J-Ax. Pe tot parcursul concursului, a purtat un crucifix simplu în jurul gâtului, pantofi negri și un costum religios negru până la gleznă. În timpul emisiunii, a cântat “The Cup of Life” alături de Ricky Martin, iar în timpul finalei a cântat în duet cu Kylie Minogue pe piesa “Can’t Get You Out of My Head”.

În finală, ea a câștigat trofeul cu 62% din voturile italienilor, în fața celui de-al doilea clasat, Giacomo Voli.

După ce a câștigat, ea i-a mulțumit lui Dumnezeu și a recitat Rugăciunea Domnului în fața organizatorilor emisiunii și a publicului.

Pe 20 noiembrie 2022, a fost invitată la emisiunea italiană “Verissimo” a Silviei Toffanin, în care a anunțat câteva că a renunțat la voturile perpetue pentru a se putea dedica cu normă întreagă carierei muzicale.

Călugărița este acum chelneriță

„Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine. Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna dificilă, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?”, a spus ea, potrivit The Guardian.

Cristina Scuccia a spus în direct la TV că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog după decizia de a renunța la viața monahală. „Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img