Tuesday, June 6, 2023

Cum a reușit un medic să întinerească cu 20 de ani. Secretul, acum dezvăluit

Recomandare:

Iată că un medic a reușit să întinerească cu 20 de ani. Secretul a fost, acum, dezvăluit.

Mark Hyman are 63 de ani, dar nu se vede această vârstă. Și există o explicație.

El susține că „vârsta sa biologică” (bazată pe markeri ai sănătății celulare) este de 43 de ani, datorită anilor în care și-a perfecționat rutina personală, adoptând un stil de viață sănătos. Și chiar arată de 40 de ani!

Trei elemente principale stau la baza tinereții prelungite

Trei cuvinte: stilul de viață. Și trei elemente: dieta, exercițiile fizice și gestionarea stresului.

Ușor la prima vedere, teoretic, doar că la modul practic este mai greu, în special cu punctul trei, cum să controlăm stresul.

Și aduce dovezi solide că obiceiurile legate de stilul de viață, precum dieta, exercițiile fizice și gestionarea stresului îți pot prelungi viața, notează Insider.

Îmbătrânirea în ritm lent este posibilă

Cu toate acestea, Hyman nu este împotriva procesului de îmbătrânire. El își dorește ca oamenii să îmbătrânească mai frumos și într-un ritm mult mai lent.

El consideră că este o concepție greșită să te gândești că îmbătrânirea vine automat cu probleme de sănătate, cum ar fi durerile de articulații, gândirea încețoșată și bolile cronice.

Strategii potrivite

El a spus că strategiile de longevitate, cum ar fi o alimentație bună și exercițiile fizice, sunt esențiale nu doar pentru o viață lungă, ci și pentru o calitate mai bună a vieții.

Rutina sa sănătoasă ajută la evitarea problemelor pe termen mai lung, menținându-l în același timp în formă maximă, chiar și acum, la vârsta de 63 de ani.

Cum își începe ziua și mai ales când anume

Hyman a spus că primul lucru pe care îl face în fiecare dimineață, după ce se trezește la ora 6, este să mediteze timp de 20 de minute. Apoi, își savurează cafeaua de dimineață și își dedică timp scrisului.

Dovezile sugerează că ambele obiceiuri pot contribui la longevitate. Cafeaua este legată de un risc mai mic de afecțiuni precum bolile de inimă și demența și oferă o multitudine de compuși vegetali numiți antioxidanți.

Meditația poate contribui la îmbunătățirea sănătății mentale și la reducerea stresului, mai spune Hyman, citat de media, un factor important în ceea ce privește rapiditatea cu care îmbătrânim.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img