Wednesday, May 31, 2023

Cu ajutorul inteligenței artificiale, iată cum ar arăta câteva celebrități de peste 40 de ani fără operație estetică

Recomandare:

Cher. Se pare cu siguranță că minunata Cher are numărul chirurgului ei estetician pe apelare rapidă și, judecând după numărul de operații pe care criticii au speculat că și le-a făcut, a apelat nu o dată, ci de multe ori la chirurgul ei.

Goldie Hawn. Să fii la curent cu noutățile de la Hollywood este un lucru pe care actrița Goldie Hawn îl știe foarte bine. Adesea trecută cu vederea pentru roluri din cauza vârstei sale, mulți au comentat operațiile chirurgicale ale lui Hawn, cum ar fi un lifting facial și materiale de umplutură, pentru a rămâne tânără și a obține roluri în filme de succes.

Cu toate acestea, Goldie însăși nu a confirmat niciodată zvonurile și continuă să fie una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Tot ce putem spune este că zâmbetul ei poate lumina încă o cameră și ne bucurăm că nu s-a schimbat prea mult.

Și nu numai doamnele sunt interesate de frumusețe, ci și domnii. Unul dintre ei este Hector Elizondo.

Hector Elizondo este unul dintre acei actori care nu par să îmbătrânească. Mulți fani și critici sugerează că își datorează tenul tânăr unei intervenții chirurgicale, dar starul nu a confirmat sau infirmat niciodată zvonurile.

Privind fotografiile A.I. de progresie naturală a vârstei, nu putem nega faptul că arată ca și cum domnul Elizondo a trecut de câteva ori pe sub cuțitul chirurgului. Dar arată bine, indiferent cum a făcut-o! Și aceasta în anul 2022 când a împlinit 86 de ani!

Demi Moore. Fosta soție a lui Bruce Willis, Demi Moore, a dezvăluit că chirurgia plastică este soluția pentru eradicarea semnelor de îmbătrânire. Confruntată cu criticile pentru look-ul ei complet nou, ea a dat peste cap și este mândră de modul în care se menține tânără.

Oricare ar fi motivul, Demi arată foarte bine pentru vârsta ei și este încă una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Poate că nici nu ar fi reușit să obțină rolurile pe care le-a avut în ultimii ani dacă ar fi îmbătrânit așa cum crede A.I. că ar fi făcut-o. Bravo ei!

Meryl Streep. O iubim cu adevărat pe Meryl Streep, indiferent de vârsta ei și de zvonurile privind operațiile estetice. Fiind una dintre cele mai mari actrițe de la Hollywood, vedeta s-a menținut tânără și încă mai are roluri în unele dintre cele mai mari filme din Tinseltown.

Dacă arunci o privire la cum ar arăta actrița dacă ar fi îmbătrânit fără operații estetice, ea este, încă, frumoasă. Dar trebuie să spunem că nouă ni se pare că și-a făcut o mică operație de micșorare.

Madonna. Regina inegalabilă a muzicii pop a făcut tot ce i-a stat în putință și a rămas relevantă într-o eră în care vârsta este mult mai mult decât un număr. După ce a suferit nenumărate intervenții chirurgicale în ultimele decenii, cântăreața este de nerecunoscut.

Din fericire, avem tehnologia IA care ne amintește de frumusețea ei de dinainte de operație și de cum ar arăta astăzi fără intervenții chirurgicale.

Deși există încă unele asemănări, ea arată ca și cum ar încerca să se mențină ”înghețată” la nivelul anilor ’80.

Exemplele pot continua dar ne vom opri aici.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img