Thursday, June 1, 2023

Clienții unui hotel din Londra, jefuiți de bijuterii și ceasuri scumpe. Autorul s-a dovedit a fi o româncă

Recomandare:

Clienții unui hotel din Londra au fost jefuiți de menajeră de bijuterii și ceasuri scumpe, în valoare de aproape 400.000 de lire sterline.

O femeie de serviciu, care a lucrat în unele dintre cele mai luxoase hoteluri și apartamente din Londra, inclusiv la hotelul de cinci stele Hilton din Park Lane, a furat aproape 400.000 de lire sterline de la oaspeții bogați și se confruntă acum cu justiția, după cum a relatat LBC.

Femeia a plâns în fața instanței

Curtea de magistrați din Westminster a auzit cum Sabina Rova, în vârstă de 23 de ani, a furat ceasuri și inele Cartier, Rolex-uri și cercei cu perle Dior și, de asemenea, a luat carduri de credit pentru a-și finanța cumpărăturile.

Plângând în fața instanței, ea a recunoscut că a dat o spargere la hotelul Hilton, în valoare uriașă de 187.000 de lire sterline, pe lângă faptul că a folosit un card bancar furat.

Ulterior, Rova a pledat vinovată pentru alte două spargeri, când a furat bijuterii și ceasuri în valoare de 179.000 de lire sterline.

Procurorul Rachel Darlington: "În fiecare caz, doamna Rova a obținut un loc de muncă ca menajeră și s-a folosit de poziția sa pentru a avea acces la camerele oaspeților din diferite hoteluri și a furat obiecte de valoare".

“După fiecare furt, ea a părăsit imediat hotelul în mijlocul turei sale, pentru a nu se mai întoarce niciodată.”

De asemenea, instanța a aflat cum a fost furată o bijuterie cu diamante pe comandă în valoare de 80.000 de euro, precum și o pereche de cercei Cartier în valoare de 26.000 de euro, la 15 septembrie 2022.

Rova este originară din România și locuia în Walthamstow. S-a dovedit că ea făcea parte dintr-un “grup de crimă organizată”, a declarat procurorul Alex Matthews.

Femeia a fost plasată în arest preventiv, așteptând acum următoarea înfățișare în justiție care va avea loc în ziua de 5 aprilie 2023.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img