Sunday, May 28, 2023

Céline Dion a dezvăluit un nou cântec, compus pentru o comedie romantică – VIDEO

Recomandare:

Céline Dion, o apariţie rară de la anularea unei părţi a turneului ei din motive de sănătate, a dezvăluit joi o nouă melodie, “Love Again”.

Această melodie a fost compusă special pentru “Love Again”, o comedie romantică care va intra în cinematografe pe 7 iunie.

Céline Dion îşi joacă propriul rol în acest film. Povestea urmăreşte o tânără (interpretată de Priyanka Chopra) care continuă, după moartea logodnicului ei, să-i trimită mesaje. O idilă se naşte atunci cu noul deţinător al numărului de telefon, un jurnalist (Sam Heughan, din serialul “Outlander”), graţie cântăreţei Céline Dion. Artista este şi producător executiv al filmului.

„M-am distrat foarte mult făcând acest film. Și să am privilegiul de a apărea alături de frumoșii și talentații actori Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan în primul meu film de lungmetraj este un cadou pe care îl voi prețui pentru totdeauna”, a declarat într-un comunicat Dion, adăugând că este o poveste minunată care te face să te simți bine și sper ca oamenilor le vor plăcea și filmul dar și noile cântece.”

În decembrie, Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul de rigiditate, care provoacă spasme care îi afectează capacitatea de a merge și de a cânta. Această maladie a forțat-o să amâne și să anuleze date din turneul său Courage World Tour.

„Din nefericire, spasmele afecteaza fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să îmi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obițnuită”, a împărtățit ea la vremea respectiva.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img