Saturday, June 3, 2023

Cel puțin 29 de morți și 85 de răniți după ce două trenuri s-au ciocnit și au luat foc. Video

Recomandare:

Azi noapte a avut loc un eveniment îngrozitor. O coliziune feroviară îngrozitoare la Tempe, în nordul Greciei, s-a soldat cu cel puțin 29 de morți și 85 de răniți.

În cea mai recentă actualizare de la agenția de știri ERT, administrată de stat din Grecia, instituția a anunțat că bilanțul victimelor coliziunii de tren a crescut la 29 de morți. Numărul pasagerilor răniți rămâne la 85.

Potrivit ultimelor informații furnizate de agenția de știri ERT din Grecia, cel mai mulți oameni au murit în urma coliziunii dintre două trenuri. Alte persoane au suferit răni diferite, dintre care cel puțin 25 ar fi în stare gravă, multe dintre ele având arsuri pe tot corpul.

Vassilis Vathrakogiannis, un reprezentant al brigăzii de pompieri de la fața locului, a confirmat: “Până în prezent, 16 morți și 85 de răniți au fost recuperați”. Incendiul a fost între timp stins, dar lucrătorii de urgență continuă să cerceteze epava trenului.

Într-o intervenție la SKAI TV, Konstantinos Agorastor, guvernatorul regional al Tesaliei, a declarat pentru aceștia: “Vagoanele 1 și 2 nu există – Din cauza gravității coliziunii, au fost ejectate. Coliziunea a fost foarte puternică”, a explicat el. Primele două mașini au fost: “aproape complet distruse”, a adăugat el. El a confirmat că 40 de persoane au fost transferate la spitale și alte 250 au fost evacuate cu autobuzul în orașul Salonic.

Primele informații de la fața locului

Echipele de intervenție cercetează epava trenurilor de marfă și de pasageri pentru a încerca să elibereze mai mulți pasageri despre care se crede că sunt încă prinși în epavă. Cel puțin treizeci de ambulanțe au fost folosite pentru a transporta răniții la spitalele din apropiere. Se pare că aproximativ 350 de persoane călătoreau în trenul de pasageri.

Se crede că accidentul a avut loc în apropierea intrării în tunelul Tempe, în apropiere de satul Evangelismos. Cele două trenuri circulau pe linia care leagă orașele Larisa și Salonic. Potrivit greekcitytimes.com, în urma impactului, mai multe vagoane ale trenului au deraiat, iar trei dintre ele au luat foc.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img