Saturday, June 3, 2023

Cel mai mare eveniment de recrutare a studenţilor începe azi la Iaşi

Recomandare:

Studenţii au şansa să se înscrie la o nouă ediţie a evenimentului BuzzCamp, care începe azi, marţi, 28 februarie, şi se încheie pe 29 martie 2023.

Conform organizatorilor, este vorba despre cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate şi orientării în carieră pentru studenţi, masteranzi şi absolvenţi. În ultimii ani au participat 50 de companii de top din România şi peste 30.000 de tineri la ediţiile BuzzcCamp.

Organizat pentru prima dată în 2008, evenimentul are loc în Iaşi şi alte zece oraşe, la intervale diferite de timp, în 2023 fiind ediţia 29.

Evenimentul are loc în orașul Iaşi la Hotel Unirea, astăzi, 28 februarie a.c., ulterior urmând a fi organizat şi în celelalte oraşe mari din ţară.

„Printre invitaţii speciali care vor fi prezenţi la eveniment se numără reprezentanţi de la companii de renume din domeniile de interes ale studenţilor şi tinerilor profesionişti: TELUS International, ECDL România, KPMG România, Allianz Partners, E.ON, camLine România, Preh România sunt doar câteva dintre companiile prezente la eveniment”, au transmis organizatorii, citați de media locală.

Pe durata BuzzCamp, studenţii, masteranzii şi absolvenţii vor avea ocazia de a participa la workshopuri şi sesiuni de discuţii, în care vor aborda subiecte precum: procesul de recrutare şi selecţie, exigenţe şi aşteptări, alegerea unui job potrivit valorilor, evaluarea performanţelor în timpul unui job şi reuşitele de dezvoltare socio-profesionale.

În același context menționat anterior, studenţii pot afla informaţii cu privire la stagiile de practică în cadrul companiilor lansate pentru 2023.

Ce este BuzzCamp

BuzzCamp este cel mai longeviv eveniment din Romania dedicat dezvoltarii personale, recrutarii specializate si orientarii in cariera pentru studenti, masteranzi si absolventi. Evenimentul BuzzCamp, care din 2008 si pana astazi a pus fata in fata peste 100 de companii cu mai mult de 30.000 de participanti, se desfasoara in 11 orase (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Craiova, Constanta, Baia Mare, Alba Iulia, Targu Mures) si, ca in fiecare an, se bucura de sprijinul celor mai mari centre universitare din orasele in care este prezent si de implicarea a peste 160 de organizatii studentesti.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img