Tuesday, June 6, 2023

Cea mai recentă piesă a lui Shakira pare să conțină încă o dată o săgeată la adresa fostului Gerard Pique

Recomandare:

Cea mai recentă piesă a superstarului pop Shakira a fost dezvăluită, iar unele dintre versurile destul de enigmatice par să fie adresate din nou fostului ei iubit – fostul fotbalist al Barcelonei, Gerard Pique.

Cel mai recent hit vine la o lună după ce vedeta columbiană multipremiată a lansat hitul Shakira Bzrp Music Sessions 53, care părea să-l critice pe Pique și pe noua sa iubită, Clara Chia.

Piesa respectivă, care a ajuns la milioane de vizualizări pe YouTube în doar câteva săptămâni, îl vizează în mod deosebit pe fostul apărător de la Barca, cu versuri condamnabile precum:

“Sunt prea mare pentru tine, de aceea ești cu cineva exact ca tine”.

Shakira și Pique au trecut printr-o despărțire amară după 12 ani de relație.

Acum, se pare că o posibilă nouă melodie a Shakirei și a cântărețului Manuel Turizo a fost dezvăluită online, relatează Marca.

Chiar dacă au fost divulgate doar câteva versuri ale piesei, fanii sunt deja convinși că vedeta se răzbună din nou pe fostul ei partener.

În ceea ce se crede a fi refrenul piesei, Shakira cântă: “Mi-e sete de ceva vreme, nu știu de ce.

”Am rămas cu dorința de mai mult și vreau să beau dintr-un pahar gol”.

Noile versuri au fost dezvăluite după ce noua piesă a Shakirei în colaborare cu Karol G a fost amânată în mod misterios.

În urma despărțirii lor, Shakira i-a criticat pe fostul ei star de fotbal și pe noua sa iubită în ultimele sale single-uri, printre care Te Felicito și Monotonía.

Piesa disprețuitoare BZRP Music Sessions #53 l-ar fi forțat pe asul fotbalului spaniol și pe studenta la relații publice Clara să se ascundă, în încercarea de a evita reacțiile negative.

Despre Shakira

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, s-a născut la data de 2 februarie 1977 și este o cântăreață și compozitoare columbiană.

Născută și crescută în Barranquilla, a fost numită “Regina muzicii latino” și se remarcă prin versatilitatea sa muzicală.

Și-a făcut debutul discografic cu Sony Music Colombia la vârsta de 13 ani. După eșecul comercial al primelor sale două albume, Magia (1991) și Peligro (1993), a devenit cunoscută în țările hispanice cu următoarele sale albume, Pies Descalzos (1995) și Dónde Están los Ladrones (1998).

A intrat pe piața de limbă engleză cu cel de-al cincilea album al său, Laundry Service (2001), care s-a vândut în peste 13 milioane de exemplare în întreaga lume. Susținut de succesul internațional al single-urilor “Whenever, Wherever” și “Underneath Your Clothes”, albumul i-a consolidat reputația de artistă crossover de top. Broadcast Music, Inc. a descris-o pe Shakira ca fiind un “pionier” care a extins raza de acțiune globală a cântăreților latino.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img