Saturday, June 3, 2023

Cea mai recentă bătălie juridică a lui Kanye West s-a încheiat. Cazul burgerilor a fost respins în Australia

Recomandare:

Iată așa, problemele vedetei Kanye West nu se mai termină sau abia se încheie un caz și începe altul.

Rapperul american Kanye West este din nou în atenția presei după ce procesul său împotriva unui bar de burgeri din Melbourne, Australia, a fost respins săptămâna aceasta de tribunalul federal australian.

Cunoscut în prezent sub numele de Ye, rapperul dăduse în judecată College Dropout Burgers, denumit după albumul său din 2004 The College Dropout, pentru “comportament înșelător și înșelător” prin faptul că a lăsat să se înțeleagă că localul era în vreun fel afiliat cu West.

Dar, potrivit The Guardian, Ye și avocații săi au tăcut după ce au depus dosarul în octombrie 2022 și apoi nu s-au prezentat la audierea în instanță.

Prin urmare, avocații proprietarului restaurantului, Mark Elkhouri, au cerut cu succes ca dosarul să fie respins și Ye să fie obligat să le plătească cheltuielile de judecată.

Judecătorul Shaun McElwaine a declarat că Ye și echipa sa de avocați nu și-au respectat deja de trei ori obligațiile legale și nu au răspuns la citațiile în instanță.

Vorbind pentru The Guardian, Elkhouri a declarat că este în continuare un fan al lui Kanye West, dar nu și al “acestui personaj Ye” în care acesta a devenit.

Ye nu este niciodată departe de titlurile ziarelor. Divorțul său de Kim Kardashian și comentariile care au determinat o serie de controverse pe Twitter sunt doar două dintre motivele pentru care a fost în centrul atenției în ultima vreme.

Date informative

Născut în Atlanta și crescut în Chicago, West s-a făcut remarcat ca producător pentru Roc-A-Fella Records la începutul anilor 2000, producând single-uri pentru mai mulți artiști și dezvoltând stilul de sampling “chipmunk soul”. Intenționând să urmeze o carieră solo ca rapper, el și-a lansat albumul de studio de debut, The College Dropout (2004), care s-a bucurat de succes critic și comercial. A fondat casa de discuri GOOD Music în același an, se arată pe un site informativ.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img