Tuesday, June 6, 2023

Care dintre ele nu este o familie? Test psihologic pentru a afla propria personalitate. Foto

Recomandare:

Un test interesant și o imagine. Trebuie să descoperim care dintre micile grupuri reprezintă o familie. Testul psihologic de personalitate, în ediția de azi la Alldova.

Care dintre ele nu este o familie? Dacă facem acest test psihologic de personalitate, vom afla lucruri interesante despre personalitatea noastră, pe care, poate, nici nu le știam până acum.

Există o serie de factori care ne influențează sănătatea, inclusiv relațiile. Potrivit unui studiu privind personalitatea, relațiile și sănătatea – relațiile noastre sociale (de exemplu, soții, familia) ne pot influența sănătatea.

Un alt studiu care a urmărit impactul izolării sociale asupra sănătății a constatat că persoanele care sunt izolate din punct de vedere social au același risc de inflamație ca și cele care sunt inactive din punct de vedere fizic.

Relații sănătoase versus relații nesănătoase

Genul de relații (cu membrii familiei și cu alte persoane) pe care le stabilim încă din primii ani de viață au un impact profund asupra modului în care vedem lumea, asupra psihologiei și personalității noastre.

În timp ce relațiile sănătoase facilitează expansiunea de sine, relațiile nesănătoase ar putea să vă facă o persoană mai rea.

Testul din această postare este amuzant și ne va ajuta să înțelegem cum ne-au modelat relațiile personalitatea.

Trebuie să vedeți cu atenție imaginea dată, care cuprinde trei familii, fiecare având o mamă, un tată și un copil. Identificați și ghiciți care dintre ele nu este o familie.

Rezultatele se împart în trei categorii, chiar dacă există un singur răspuns. Răspunsul dezvăluie procesul de gândire, dar și personalitatea. Așadar, poți trece testul familiei? Hai să aflăm!

Care dintre ele nu este o familie?

Dacă răspunsul este #1

Atunci, ești o persoană care nu este orientată spre familie și care prioritizează mai ales prietenii și colegii.

Motivul pentru care ai ales această familie este probabil că tu crezi că tatăl din imagine este nepăsător față de copil și față de mamă.

Sau poate crezi că mama ține copilul departe de tatăl care pare iresponsabil. Deși ai ales aceasta ca fiind o familie falsă, este totuși o familie reală în care mama se găsește să țină copilul în brațe și să-l protejeze de un tată nepăsător.

Răspunsul sugerează că este posibil să fi crescut fără o figură paternă puternică.

Interpretarea dezvăluie, de asemenea, că ești o persoană grijulie. Dorești să îmbunătățești viețile altora și să te bucuri de acest sentiment de fericire.

Este posibil să nu știi ce este o familie adevărată, dar instinctele tale materne te determină să îi protejezi pe ceilalți de genul de durere pe care ai suferit-o în viața ta.

Dacă răspunsul tău este #2

Înseamnă că ești o persoană orientată spre familie și îi prețuiești pe cei dragi mai mult decât orice pe lumea asta.

Este posibil să fi considerat această familie ca fiind falsă, deoarece părințuu sunt prea concentrați pe ei înșiși. Atât mama, cât și tatăl îl ignoră pe copil și nici măcar nu se țin de mână.

Interpretarea indică faptul că tu crezi că familia ar trebui să fie o prioritate importantă și de prim rang în viața de zi cu zi.

Cei care își pun nevoile familiei pe primul loc pot construi relații stabile și de lungă durată.

Ești o persoană care își dorește întotdeauna ca toți cei dragi să fie fericiți. Prin urmare, depui efort pentru a stabili încrederea și a susține angajamentul.

Dacă răspunsul este #3

Atunci este posibil să aveți un trecut traumatizant sau să fiți într-o familie disfuncțională. Pentru că familia trei este o familie fericită și iubitoare. Imaginea înfățișează părinți grijulii și iubitori, precum și o bună legătură cu copilul. Este greu de crezut că această familie este falsă!

Opinia dvs. sugerează o gândire negativă și o lipsă de încredere. O astfel de percepție poate fi rezultatul unei educații parentale greșite și a unor relații instabile, încă de la o vârstă fragedă.

Este posibil să fi fost martor(ă) la abuzuri, violență sau la separarea părinților în copilărie, ceea ce a dus la o înțelegere necorespunzătoare a ceea ce înseamnă o familie sănătoasă.

Cum v-ați descurcat la acest test care nu este o familie? Ați ghicit corect?

Foto deshidere: pixabay

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img