Saturday, June 3, 2023

Cadavrul unui windsurfer a fost recuperat din apă

Recomandare:

Cadavrul unui windsurfer a fost recuperat în largul coastei El Puerto de Santa Maria din Cadiz
Corpul fără viață al unui windsurfer a fost recuperat din mare în largul coastei El Puerto de Santa Maria din provincia Cadiz.

Potrivit Emergencias 112 Andalucia, corpul fără viață al unui windsurfer a fost recuperat din mare în această după-amiază, sâmbătă, 11 februarie. Incidentul a avut loc în apele din largul El Puerto de Santa Maria, în provincia Cadiz.

Operatorii de la 112 au primit un apel de urgență în jurul orei 12:35 care îi informa că un windsurfer a fost văzut plutind inconștient în mare. După cum a relatat 112, persoana care a sunat le-a spus că a văzut o placă de surf cu o persoană plutind pe ea și a solicitat asistență medicală pentru a o salva.

112 a trimis imediat la fața locului echipajul de salvare maritimă și echipajele medicale de la Centrul de Urgențe Sanitare 061, împreună cu patrule ale Guardia Civil și ale Poliției Naționale. La sosire, medicii nu au putut decât să declare decesul surferului.

A fost inițiată o anchetă a poliției pentru a determina circumstanțele în care a murit.

Despre surfing

Surfingul este un sport de suprafață în care o persoană, un surfer (sau doi surferi în tandem), folosește o placă pentru a se deplasa pe partea din față, sau pe fața unui val de apă în mișcare, care, de obicei, îl poartă pe surfer spre țărm.

Valurile potrivite pentru surfing se găsesc în primul rând pe țărmurile oceanelor, dar pot fi găsite și în valuri staționare în largul oceanului, în lacuri, în râuri sub forma unui puhoi de valuri sau în piscine cu valuri.

Termenul de surfing se referă la o persoană care călărește un val folosind o placă, indiferent de poziția pe care o adoptă. Există mai multe tipuri de plăci. Moche din Peru făceau adesea surf pe ambarcațiuni din stuf, în timp ce popoarele indigene din Pacific făceau surf pe valuri pe alaia, paipo și alte asemenea ambarcațiuni.

Culturile antice făceau adesea surf pe burtă și pe genunchi, în timp ce definiția modernă a surfingului se referă cel mai adesea la un surfer care călărește un val stând în picioare pe o placă de surf; acest lucru este denumit, de asemenea, surf în picioare.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img