Thursday, June 1, 2023

Bucătar din închisoare, arestat pentru contrabandă cu droguri

Recomandare:

Am trăit să vedem și un astfel de fapt, incredibil, dar adevărat.

Poliția din Marea Britanie a arestat un bucătar din închisoare după ce a găsit droguri într-o geantă pe care o avea asupra sa
Un bucătar care lucra pentru o închisoare din Marea Britanie a fost arestat de poliția din Surrey după ce a găsit droguri în geanta pe care o purta.

Potrivit unui comunicat de presă al poliției, “Bongo Williams, în vârstă de 46 de ani, din Kensal Green Road, Maidenhead, lucra ca bucătar la închisoarea Coldingley din Bisley, pe 4 iunie 2021, când a fost oprit de personalul de securitate în cadrul unei percheziții de rutină”.

Poliția a declarat că personalul închisorii a devenit suspicios și i-a percheziționat geanta, care conținea trei pungi albe de energie “înfășurate în interiorul căciulii lui Williams”.

Personalul a contactat apoi poliția după ce a crezut că praful era cocaină.

Williams a fost arestat ulterior, iar analizele ulterioare efectuate de poliție au arătat că drogurile erau canabinoizi sintetici.

Poliția a precizat că substanțele au o valoare de piață de 650 de lire sterline (737 de euro), dar ar putea valora “între 2.500 de lire sterline (2.837 de euro) și 6.500 de lire sterline (7.376 de euro)”, în închisoare.

Ofițerii au efectuat, de asemenea, o operațiune de percheziție în casa sa, unde au fost găsiți bani în valoare de 2.000 de lire sterline.

“Williams făcea în mod clar contrabandă cu droguri în Coldingley pentru a le vinde deținuților la un preț umflat. Din fericire, personalul de securitate a devenit suspicios și a efectuat o percheziție. Drogurile nu își au locul în închisori și pot alimenta o multitudine de alte probleme, inclusiv datoriile, violența și controlul”, a declarat Chris Woolford, detectiv de poliție

Woolford a adăugat: “Avem legături foarte strânse cu închisorile din Surrey, iar intervenția personalului închisorii, în colaborare cu poliția din Surrey, a făcut ca acest incident particular să fie tratat rapid și cu fermitate”.

“Sperăm că sentința va acționa ca un factor de descurajare pentru oricine crede că poate introduce droguri în închisorile noastre și că poate scăpa nepedepsit, că nu poate”, a declarat el.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img