Tuesday, June 6, 2023

Bruce Willis, legenda actorilor de la Hollywood, ultimul diagnostic

Recomandare:

Bruce Willis, legenda actorilor de la Hollywood, diagnosticat cu demență frontotemporală incurabilă.

Ultimul diagnostic. Familia lui Bruce Willis este cea care a anunțat că legenda de la Hollywood a fost diagnosticată cu demență frontotemporală, pentru care nu se cunoaște niciun tratament.

Familia lui Bruce Willis a anunțat joi, 16 februarie 2023, că actorul în vârstă de 67 de ani suferă de demență frontotemporală. Aceasta este, din păcate, “o boală crudă pentru care nu există tratament”.

“Starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală”, au precizat soția sa, Emma Hemming, cele două fiice ale lor, Mabel și Evelyn, fosta sa soție, Demi Moore, și cele trei fiice pe care le-a avut cu aceasta, Rumer, Tallulah și Scout, într-un comunicat postat pe Instagram.

Anturajul câștigătorului Globului de Aur a declarat că legendarul actor din “Die Hard” suferă de “o boală crudă” pentru care “nu există tratamente”. Familia sa a explicat că este evident întristată, dar este cel puțin liniștită de faptul că acum are un diagnostic clar al afecțiunii sale.

În mesaj, cercul Willis a subliniat că este nevoie de “mult mai multă conștientizare și cercetare” în ceea ce privește demența frontotemporală – cunoscută sub numele de FTD -, deși speră că lumea medicinei va putea găsi în timp modalități de a o trata.

Rudele protagonistului din filme precum “Al șaselea simț” și “Pulp Fiction” au subliniat, de asemenea, “bucuria” pe care actorul “a avut-o întotdeauna și pe care a răspândit-o tuturor celor din jurul său”. Din acest motiv, intenționează să încerce să-l ajute “să trăiască o viață cât mai plină”, au subliniat ei.

“În cazul persoanelor sub 60 de ani, este cea mai frecventă formă de demență și, deoarece poate dura ani de zile până la diagnosticare, este posibil să fie mult mai frecventă decât știm”, au adăugat ei. Familia sa i-a încurajat pe oameni să ceară ajutorul Asociației pentru degenerarea frontotemporală.

În septembrie anul trecut, familia actorului de la Hollywood a anunțat retragerea lui Bruce din cinematografie din motive de sănătate. El a fost diagnosticat inițial cu afazie, o tulburare care l-a făcut să-și piardă capacitatea de a se exprima sau de a înțelege limbajul scris sau vorbit.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img