Saturday, June 3, 2023

Bicicliști uciși după ce un vehicul a lovit un grup de sportivi

Recomandare:

Terifiant. Poliția din SUA a anunțat că doi bicicliști au fost uciși, iar alți 11 au fost răniți după ce un vehicul a lovit un grup numeros de sportivi.

Un grup mare de bicicliști a fost lovit de un vehicul în SUA, soldat cu moartea a două persoane.

Incidentul a avut loc în Phoenix, Arizona, când, potrivit poliției citate de Mirror, un bărbat care conducea o camionetă a intrat într-un grup de bicicliști.

Poliția a precizat că două persoane din grup, un bărbat și o femeie, au murit în urma accidentului.

Serviciile de urgență care au ajuns la fața locului au declarat că femeia a fost declarată moartă, chiar la fața locului.

De asemenea, autoritățile au mai spus că un alt bărbat a fost declarat mort când a ajuns la spital, în timp ce alte 11 persoane sunt tratate pentru răni.

Mai multe vehicule de la serviciile de urgență au fost trimise de urgență la fața locului, iar poliția a mai spus că, deocamdată, cauza accidentului rămâne neclară.

Poliția a precizat că șoferul, care nu a fost încă identificat, a rămas la locul accidentului.

“Suntem triști să actualizăm că acesta este un accident fatal cu doi bicicliști confirmați decedați. O femeie adultă și un bărbat adult”, se arată într-o declarație a poliției locale.

“Acest accident a implicat un singur vehicul (camionetă). Șoferul adult de sex masculin a rămas la fața locului. Această anchetă este în curs de desfășurare”, a adăugat omul legii din regiunea dată.

Reguli pentru bicicliști

Bicicliștii, la fel ca alți participanți ai traficului rutier, sunt obligați să respecte o listă de reguli stricte pentru a-și asigura propria siguranță, dar și a celor din jur. De exemplu, în prezent, România nu dispune de o legislație specială ce va conține doar regulile ce ține de bicicliști. Legile ce reglementează deplasarea regulamentară a bicicliștilor se conțin în Codul Rutier și Regulamentul de Aplicare.

Ultima modificare a avut loc în urma Hotărârii Guvernului nr. 965 \ 2017, schimbare ce a adus îmbunătățiri privind siguranța bicicliștilor pe drumurile publice. Mai multe informații click aici.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img