Sunday, May 28, 2023

Barbra Streisand îşi va publica memoriile în toamnă

Recomandare:

Cântăreaţa, actriţa, regizoarea şi producătoarea Barbra Streisand îşi va publica prima ei carte de memorii la sfârşitul acestui an, a anunţat editorul ei, potrivit news.ro.

“My Name is Barbra” va acoperi viaţa şi cariera de şase decenii a vedetei în vârstă de 80 de ani. Deşi au existat mai multe cărţi despre viaţa ei, aceasta va fi prima dată când Streisand îşi scrie amintirile.

Streisand a cunoscut succes în calitate de cântăreaţă, actriţă, regizoare şi producătoare şi are două premii Oscar, cinci Emmy, 10 Grammy, 11 Globuri de Aur şi un premiu Tony.

A fost prima femeie care a regizat, a produs, scris şi a jucat într-un film major, “Yentl”, şi prima femeie care a câştigat un premiu Globul de Aur pentru “cel mai bun regizor”. Ea a fost, de asemenea, prima femeie compozitor care a primit un premiu Oscar pentru “cântec original” – “Evergreen” (temă din “A Star Is Born”). Streisand a creat Fundaţia Streisand în 1986 pentru a sprijini drepturile femeilor, dreptul de a vota şi protejarea mediului, printre alte cauze.

Ben Brusey, director la Century, imprint al Penguin Random House Marea Britanie, care publică “My Name is Barbra”, a numit-o pe Streisand „artist şi simbol suprem”. Cartea ei este „una dintre cele mai mari poveşti ale vieţii creative spusă vreodată”, a adăugat el. „Memoriile lui Streisand dezvăluie în pagini o voce care este la fel de sinceră, distractivă şi spectaculoasă precum cele mai mari performanţe ale ei”.

“My Name is Barbra” va fi publicată pe 7 noiembrie 2023 în format cartonat, ebook şi audiobook.

Random House

Despre Barbra Streisand

Barbara Joan ”Barbra” Streisand este o cântăreață, actriță și regizoare americană. Cu o carieră care se întinde pe parcursul a peste șase decenii, ea a obținut succese în mai multe domenii ale divertismentului și se numără printre puținii interpreți recompensați cu un Emmy, un Grammy, un Oscar și un Tony (EGOT).

Streisand și-a început cariera cântând în cluburi de noapte și în teatrele de pe Broadway la începutul anilor 1960. În urma aparițiilor sale ca invitată în diverse emisiuni de televiziune, a semnat cu Columbia Records, insistând să păstreze controlul artistic deplin și acceptând în schimb un salariu mai mic, un aranjament care a continuat pe tot parcursul carierei sale, și a lansat albumul de debut The Barbra Streisand Album (1963), care a câștigat Premiul Grammy pentru albumul anului.

Actriță, regizoare, cântăreață și mai nou, scriitoare

De-a lungul carierei sale discografice, Streisand a ocupat prima poziție în topul US Billboard 200 cu 11 albume – un record pentru o femeie – incluzând People (1964), The Way We Were (1974), Guilty (1980) și The Broadway Album (1985). De asemenea, a obținut cinci single-uri care au ocupat prima poziție în topul US Billboard Hot 100 – “The Way We Were”, “Evergreen”, “You Don’t Bring Me Flowers”, “No More Tears (Enough Is Enough)” și “Woman in Love”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img