Sunday, May 28, 2023

Bărbat grav rănit după ce a fost sfâșiat de o zebră la o fermă

Recomandare:

S-a anunțat că un bărbat este grav rănit după ce a fost sfâșiat de o zebră de fermă în Pickaway County, Ohio.

Un atac terifiant al unei zebre la o fermă din Pickaway County, Ohio, SUA, a dus la spitalizarea unui bărbat cu răni grave.

Un bărbat a fost spitalizat duminică, 12 martie 2023, în comitatul Pickaway din Ohio, după ce a fost mutilat de o zebră de fermă.

Serviciile de urgență, inclusiv forțele de ordine și echipele de salvare, au fost trimise la incidentul care a avut loc în jurul orei 17:40 în blocul 6900 de pe Darby Road.

Medicii au încercat să trateze rănile bărbatului la braț, dar acestea erau atât de grave încât a fost nevoie de trimiterea unui elicopter de urgență la fața locului. Ulterior, acesta a fost transportat pe calea aerului la un spital. Animalul a provocat răni grave, ceea ce a dus la eutanasierea acestuia, după cum au confirmat reprezentanții forțelor de ordine.

O anchetă a fost lansată în legătură cu incidentul pentru a determina circumstanțele în care a avut loc atacul zebrei. Nu au fost făcute publice informații suplimentare cu privire la starea bărbatului spitalizat, după cum a relatat Scioto Valley Guardian.

Despre locația fermei unde a avut loc atacul

Comitatul Pickaway este un comitat din statul american Ohio. La recensământul din 2020, populația era de 58.539.[2] Reședința comitatului este Circleville.[3] Numele său provine de la banda Pekowi a indienilor Shawnee, care locuiau în zonă. (A se vedea Lista etimologiilor numelor de comitate din Ohio).

Comitatul Pickaway face parte din Zona statistică metropolitană Columbus, OH.

Istorie
Viitorul stat Ohio a făcut parte din Teritoriul de Nord-Vest, creat în 1787. Pentru a începe să asigure controlul local al acestei zone, au fost desemnate mai multe comitate, printre care comitatele Washington (1788) și Wayne (1796). Porțiuni din aceste comitate au fost împărțite pentru a crea comitatele Ross (1798), Fairfield (1800) și Franklin (1803).

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img