Saturday, June 3, 2023

Azi, Prințul Edward a împlinit o frumoasă vârstă. Cadoul de la regele Charles este titlul de Duce de Edinburgh, la fel ca tatăl său

Recomandare:

Este evident că regele Charles și-a ținut o promisiune și i-a conferit titlul de Duce de Edinburgh fratelui său, Prințul Edward, Conte de Wessex și Forfar, cu ocazia împlinirii a 59 de ani, astăzi, 10 martie 2023.

Comunicatul Palatului spune mai departe: “Alteța Sa Regală a fost creat Conte de Wessex în 1999, cu ocazia căsătoriei sale cu domnișoara Sophie Rhys-Jones”.

“În 2019, Regina Elisabeta a II-a i-a acordat Contelui de Wessex titlul suplimentar de Conte de Forfar, cu ocazia împlinirii a 55 de ani de către Alteța Sa Regală”.

“Ducatul a fost creat anterior de patru ori pentru membri ai Familiei Regale:

1726 – Prințul Frederick, fiul cel mare al Regelui George al II-lea

1764 – Prințul William, fratele Regelui George al III-lea, ca parte a titlului comun, Ducele de Gloucester și Edinburgh

1866 – Prințul Alfred, al doilea fiu al reginei Victoria

1947 – Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta I”

Lee Hood a scris pe Twitter: “Încântat să aud că Prințul Edward a fost numit noul Duce de Edinburgh el alături de Sophie sunt niște regali foarte muncitori și merită acest titlu”.

EJ a scris totodată pe Twitter: Nu ar fi fost corect să oferim titlurile familiei lui Harry și să nu onorăm dorința Reginei pentru Prințul Edward. Total meritat după ani de servicii loiale față de coroană și dedicare față de familia sa”.

Titlul de conte de Wessex a revenit fiului lor, James.

Noii Duce și Ducesă de Edinburgh se vor afla în cursul zilei de astăzi la Edinburgh, unde vor participa la o recepție pentru a marca primul an de conflict în Ucraina.

Lui Edward i s-a promis titlul răposatului său tată în urmă cu mai bine de 20 de ani, scrie presa externă.

Prințul Edward, Duce de Edinburgh, mai exact Edward Antony Richard Louis s-a născut la data de 10 martie 1964, fiind cel mai tânăr copil al Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Philip, Duce de Edinburgh, și cel mai tânăr frate al Regelui Charles. Edward, potirivit unui site informativ, este al 13-lea în linia de succesiune la tronul britanic.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img