Sunday, May 28, 2023

Azi, concert Bi-2 la Chișinău. Poliția face apel la populație

Recomandare:

Astăzi, 10 martie 2023, va avea loc un concert susținut de trupa Bi-2, la Chișinău. În acest context, poliția face apel către persoanele care intenționează să ajungă la Chișinău Arena să folosească transportul public.

Oamenii legii din capitala Republicii Moldova transmit prin intermediul media că toate persoanele, care se deplasează în acea direcție, sunt îndemnate să nu folosească automobilul personal, ci transportul public, pentru a nu perturba circulația rutieră.

Totodată, forțele de ordine atenționează că terenurile din proximitate sunt slab iluminate, iar unitățile de transport parcate pe carosabil vor pune în pericol șoferii și pasagerii.

Oamenii legii roagă respectarea următorilor pași:

  1. să acordați o atenţie deosebită copiilor, care se pot rătăci cu uşurinţă în locurile aglomerate;

2. să aveți grijă de bunurile şi obiectele personale;

3. să vă conformați indicațiilor oamenilor legii și să manifestați un comportament decent.

Polițiștii se vor afla la eveniment pentru a asigura ordinea publică și securitatea rutieră, în vederea protecției participanților și prevenirii oricăror fapte antisociale.

Arena Chisinău

Arena Chișinău, Aqua Center & Club de Tenis este un complex care ocupă o suprafață de 10 hectare în Chișinău, capitala Republicii Moldova, și va reprezenta principalul centru sportiv și de divertisment din oraș. Proiectul cuprinde o arenă pentru baschet, un aqua centru și un club de tenis. Aceste trei compartimente sunt conectate între ele, având un centru plaza la intersecția lor.

Având o suprafață de 19.109,5 m.p., Arena Chișinău este alcătuită din 2 săli: sala principală de joc și sala de antrenamente. Sala principală de joc poate găzdui un număr divers de persoane, în funcție de configurația și specificul evenimentului. Clădirea este proiectată pentru activități sportive, cum ar fi baschet, volei, handbal, mini-fotbal, box, etc.

Pe de altă parte, ea poate găzdui și activități culturale precum concerte, congrese și expoziții. Spațiul și infrastructura sunt organizate într-o manieră flexibilă pentru a permite desfășurarea mai multor tipuri de evenimente.

Zona în picioare și tribunele, potrivit site-ului oficial, au o capacitate maximă de 4877 spectatori într-o activitate de genul unui concert, 4000 spectatori într-un eveniment de tip baschet și o capacitate de maxim 4751 de spectatori într-un eveniment de tip conferință.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img