Saturday, June 3, 2023

Atenție! Netflix a stabilit data pentru interdicția de conectare

Recomandare:

Atenție! Iată că Netflix a stabilit data pentru interdicția de conectare. Care este această dată din calendar și alte amănunte, în cele ce urmează.

Netflix a dat în sfârșit o dată la care începe interdicția de a nu mai partaja parolele.

Veștile proaste sunt aici pentru utilizatorii care își partajează parolele Netflix pentru a economisi taxele de abonament.

Compania Netflix a anunțat totodată că interdicția va avea loc până în luna iulie în SUA și, cel mai probabil, în Marea Britanie.

În cazul în care o persoană care folosește o parolă nu locuiește la adresa înregistrată în cont, atunci i se va cere să plătească o taxă suplimentară de abonament dacă dorește să continue să folosească contul unui prieten sau al unei rude.

Împărtășirea conturilor cu plată a fost deja introdusă în Canada, Noua Zeelandă, Portugalia și Spania.

Reprezientanții Netflix au declarat că sunt mulțumiți de rezultatele sistemului de partajare, dar că nu a dorit să grăbească implementarea acestuia în SUA și în Regatul Unit.
Directorul general al Netflix, Greg Peters, a declarat că, pe baza rezultatelor pe care le-am avut în alte țări, am considerat că este mai bine să ne luăm puțin timp în plus și să încorporăm ceea ce am învățat pentru "a face tranziția cât mai ușoară pentru membrii noștri".

Se estimează că aproximativ 100 de milioane de persoane din lume folosesc datele de conectare ale unei alte persoane în loc să plătească un abonament.

În Spania, Netflix percepe tarife începând de la 5,49 euro pentru un plan cu reclame sau 7,99 euro pentru planul de bază, ajungând la 12,99 euro pentru pachetul standard și la 17,99 euro pentru pachetul premium.

Utilizatorii pot adăuga o persoană dacă au un cont standard sau premium pentru 5,99€ pe lună, după cum a anunțat media externă azi.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img