Saturday, June 3, 2023

Atenție cui închiriați imobile! 3 persoane bănuite de proxenetism sunt acum în arestul poliției

Erau închiriate în regim hotelier două imobile

Recomandare:

La data de 09 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au desfășurat două percheziţii domiciliare, la imobilele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Trei bărbați au fost reținuți. Despre ce este vorba mai exact în cele ce urmează.

În luna august 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, 3 bărbați, cu vârste curpinse între 30 și 42 de ani ar fi înlesnit unor tinere practicarea prostituţiei, oferind spre închiriere, în regim hotelier, diferite imobile situate pe raza municipiului Bacău.

Astfel, polițiștii au deschis o anchetă, în care au desfășurat cercetări, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de proxenetism, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul anului 2022 și începutul anului 2023, doi bărbaţi, de 30 şi 40 de ani ar fi înlesnit, în repetate rânduri, practicarea prostitutiei de către mai multe persoane în diverse imobile, asigurandu-le transportul şi supravegherea pe timpul desfasurării acestor activităţi, în timp ce un altul de 42 de ani ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, prin oferirea spre închiriere în regim hotelier a două imobile situate pe raza municipiului Bacău.

Au fost identificate 13 persoane care ar fi desfășurat activități de prostituție în 5 imobile din mun.Bacău, 2 din mun.Piatra- Neamț si unul din Buzău.

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției mun.Bacău, împreună cu cei din cadrul Secțiilor 1 și 2 Poliție au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localității, unde au găsit şi ridicat în vederea confiscării mai multe telefoane mobile și diverse documente.

5 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Bacău pentru audieri, fiind puse în aplicare 5 mandarte de aducere, iar, în urma administrării probatoriului, 3 dintre acestea au fost reținute de poliţişti pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Poliției municipiului Buzău.

Polițiștii vă sfătuiesc să manifestați maximă atenție persoanelor cărora le oferiți spre închiriere imobile. Puteți risca să fiți părtași la comiterea unor infracțiuni și, implicit suportarea unor consecințe penale, potrivit comunicatuluiu transmis redacției.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img